Chérie
Mama Danielka
to nic prostszego ... na ten czas jak jest krew to on wychodzi !!! ja mojego nawet przez sekunde nie bede zatrzymywala jak bedzie chcial wyjsc niech wyjdzie - bede spokojniejsza !!
a ja chyba raczej będę rodzić sama

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to nic prostszego ... na ten czas jak jest krew to on wychodzi !!! ja mojego nawet przez sekunde nie bede zatrzymywala jak bedzie chcial wyjsc niech wyjdzie - bede spokojniejsza !!

Oczywiście, że wiem:-) Zjadłam 2 kawałeczki (małe) torciku:-) Bo został z urodzin Bliźniaków. Wieczorem będzie pizza:-) Tutaj już odliczałam od paru dni ile do 100dniówki:-)Georgina - widziałaś jaki masz ładny suwaczek? Dzisiaj masz 100dniówkę, super powód, żeby uczcić ten dzień czymś specjalnym
Ale nasze suwaczki zasuwają, nie obejrzymy się a będziemy robić wątek z kalendarium narodzin naszych maluszków- pamiętacie tak niedawno byłyśmy w 7-10 tyg.a mi już 29 tydz się zaczął- te suwaczki z babyboom podają inaczej- tygodnie skończone- mi skończył się 28 czyli jestem w 29tym
Ja jutro znowu z Moim jadę:-) Ale fajnie:-)natalka najwazniejsze zeby mezczyzna nie czul sie do tego zmuszany ... ja nie powiem bo mojego przekonuje ale wiem ze w gruncie rzeczy on da sobie rade i pojedzie ze mna na porodowke ... ale on sam musi byc przekonany do tego !! i dlatego np jezdzi ze mna na wizyty, razem rozmawiamy z lekarzem, pytamy o rozne rzeczy ... mam nadzieje ze teraz w piatek uda mu sie przyjechac bo juz 2 razy nie byl ... bo gin zaczol przyjmowac wczesniej i mariusz nie zdazyl dojechac
Ja jutro znowu z Moim jadę:-) Ale fajnie:-)
ja mam nadzieje ze moj w piatek zdazy ale i tak jade z moja przyjaciolkau niej to bedzie 8 tydzien ... ciekawe czy juz bedzie widziala ladnie serduszko
![]()
ja serduszko widziałam w 9tc. aż się popłakałam ze szczęścia 
mnie dzisiaj mąż zaprosił na pizzę-od miesięcy mu to sugerujęOczywiście, że wiem:-) Zjadłam 2 kawałeczki (małe) torciku:-) Bo został z urodzin Bliźniaków. Wieczorem będzie pizza:-) Tutaj już odliczałam od paru dni ile do 100dniówki:-)

Ja w 8:-)możliwe, że będzieja serduszko widziałam w 9tc. aż się popłakałam ze szczęścia
![]()

mnie na szczęście nie.. często trzymaj nogi wyżej tułowia, czyli jak siedzisz to trzymaj je troche do góry ;-) zawsze to troche pomoże...pytanko czy puchna wam juz nogi ??
mnie dzisiaj mąż zaprosił na pizzę-od miesięcy mu to sugeruję![]()
dobrze, że zostało dla mnie i męża na jutro, to obiad mam z głowy i pewnie zrobię sobie dzień dla siebie - skoczę do fryzjera, kosmetyczki i może na jakieś zakupy ciuchowe 
My jutro dajemy auto do gazownika co by nam gaz zrobił. Ale to popołudniu bo rano na 10 ginek:-) No a po ginku skoczę ściąć grzywkę bo rośnie jak szalona:-)a ja jestem tak objedzona po obiedzie, że na nic patrzeć nie mogę! ale jaki pyszny wyszedłdobrze, że zostało dla mnie i męża na jutro, to obiad mam z głowy i pewnie zrobię sobie dzień dla siebie - skoczę do fryzjera, kosmetyczki i może na jakieś zakupy ciuchowe
![]()