Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zycze smacznego.Juz ktos pisal o migdalach ,mi pomagaja .
Zycze ,zeby ciebie to nie dopadlo ,do konca ciazy,uczucie straszne, jakby kwas wyzeral ci gardloNie mam zgagi jeszcze, jak fajnieAle nie będę lepiej chwaliła dnia przed zachodem słońca
Ale co zaobserwowałam albo czułam ostatnio to skurcz łydek. Chwyta najczęściej w czasie seksu, ale też raz w nocy złapał. Słyszałam, że na to magnez. Taki w tabletkach musujących może być?

na skurcze najlepszy jest magnez ;-) i najlepiej kupić magnez od razu z witaminą B6 która pomaga się wchłaniać magnezowi.Nie mam zgagi jeszcze, jak fajnieAle nie będę lepiej chwaliła dnia przed zachodem słońca
Ale co zaobserwowałam albo czułam ostatnio to skurcz łydek. Chwyta najczęściej w czasie seksu, ale też raz w nocy złapał. Słyszałam, że na to magnez. Taki w tabletkach musujących może być?
Pytałam o magnez musujący. Ale kupię to co poleciłaś, dzięki:-)na skurcze najlepszy jest magnez ;-) i najlepiej kupić magnez od razu z witaminą B6 która pomaga się wchłaniać magnezowi.
A co do wapna musowanego, to nie odpowiednie dla kobiet w ciąży.
Ja biore magnez MAGNE B6.