• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Georgina mnie sie ta bluzka za 24 zl bodajze nawet podoba nie wiem czy sobie nie zamowie takowej, na zajecia sie nada,a a ten kardigan mniej juz bo ma rozszerzane rekawy chyba juz nie modne ;) i ta falbanka czy cos takiego na koncu mi sie nie podoba

Joanna ja w moje ciazowki 36 wchodze w nogach i tylku ale guma brzuch uciska i sie robi twardy

reklama
Georgina mnie sie ta bluzka za 24 zl bodajze nawet podoba nie wiem czy sobie nie zamowie takowej, na zajecia sie nada,a a ten kardigan mniej juz bo ma rozszerzane rekawy chyba juz nie modne ;) i ta falbanka czy cos takiego na koncu mi sie nie podoba

Joanna ja w moje ciazowki 36 wchodze w nogach i tylku ale guma brzuch uciska i sie robi twardy
NO widzisz a ja w moje 36 ciazowki - 2 pary juz nie wchodze ....qurwa !!! A chcialam w nich hasac do konca !
I tez zauwazylam ze jak mnie cos uciska w bebzon to robic sie twardy :baffled:

mnie się podobają te kimona ciążowe, co Mea kiedyś zamówiła...
ale w sumie bluzek, bluz i swetrów to ja mam pod dostatkiem, zastanawiam się nad jeszcze jedną parą spodni (takich na elegancko...)

reklama
wiecie co a moj maz teraz czytal te moje narzekania na tesciowa i wasze wypowiedzi i tak mnie przytulil i mowi "glupiutkie stworzonko !! i ty sie przejmujesz starymi pogladami mamusi ??!! jak ja jej 200 m do sklepu nie pozwalam bez paow jechac a swoje wlasne dziecko 30 km bede wiozl bez zabezpieczenia !! chyba sobie zartujesz !! nie po to madrzy ludzie wymyslili jak ochronic dziecko zeby glupi ludzie mieli to komentowac" :)

i jak tu nie kochac takiego faceta co ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry