Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i o 7 wstałam
super :-)ja też nie ;-)Ćwiczycie mięśnie Kegla?Ja sobie obiecywałam, że jak będę w ciąży to codziennie..a w rzeczywistości może kilka razy tylko..Trzeba się wziąć!

i ja! i ja!Lilijka ja równiez jestem bardzo ciekawa tej teori![]()

też nie mam dostępu do zamkniętego wątku :-(Asiu mam ogromną prośbę - czy mogłabyś mnie gopisać do grupy grudniowych mam żebym miała dostęp do wątku zamkniętego?
na samiutkiej końcówce chyba.. jakoś pewnie 37-38tydzMam takie pytanie.. Kiedy na ogół szyjka się skraca? W prawidłowej ciąży? I kiedy jest to właściwe skracanie bo nie mam na myśli, że komuś się skraca z różnych powodów.

Odwiozłam męża do pracy, zjem coś i szykuję się do gina.
Mąż chory i mnie chyba coś bierze:-(
pochwalę się po usg![]()

nie słyszałam też o takich, ale ciekawy pomysł z tymi wkładkamiDziewczyny wyczytałam gdzieś, że jest coś takiego, jak wkładki laktacyjne wielorazowe (z firmy Avent albo Mendala czy jakoś tak). Chyba się w nie zaopatrzę, bo są nieco droższe, ale za to można je prać w pralce (mają specjalny woreczek do prania), więc i dłużej posłużą. Czy któraś z was ich używała?????