Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no a teraz jest co wspominać..I chyba zrobiłam z 8 testówby się upewnić w sumie co 2 lub 3 dzień ,że wsio ok
![]()

no a teraz jest co wspominać..
ja jakos chciałam usilnie zapomnieć o początkach ciąży o tym wiecznym haftowaniu pod kwiatki w ogródku na ulicy.. oO
ale się nie da..
Boże jak ja się wtedy głupio czułam jak ludzie się na mnie gapili dziwnie.. ;|
ja do 3 miesiąca miałam mdłości ale wymiotowałam może ze 3 razy, nie licząc grypy żołądkowej. Wiec ze mną ciąża się delikatnie obeszła Omg pozazdrościć..ahahahha, no się dziwili bo brzucha brak a baba po krzakach łazi i wymiotuje heheheja do 3 miesiąca miałam mdłości ale wymiotowałam może ze 3 razy, nie licząc grypy żołądkowej. Wiec ze mną ciąża się delikatnie obeszła
![]()

Omg pozazdrościć..
ja pamiętam najbardziej jak pojechalismy w czerwcu na długi weekend do Wegierskiej Górki..
i tak mnie zaczeło po śniadaniu mulić.. że szybko do Bartka żeby dał mi klucze do pokoju.. i najpierw postój miałam przy różach..
pobeczałam się bo miałam juz tego dosyć.. i w drodze na górę do pokoju na schodach bełtnęłam.. przyszedł kierownik pensjonatu .. a ja taka ubeczana.. że ja nie chciałam ale ja w ciąży jestem i to tak nagle się zdarzyło że ja przepraszam że to posprzatam.. a koles sie tylko usmiechnąl i powiedział że sprzataczki się tym zajmą a ja mam się połozyć i odpoczywac..![]()
a jak w nocy hafciłam to połowe pokoi z naszego pietra było na nogach.. bo szłam akurat siusiu no i nie wyszło.. ubezpieczona szłam z miską bo już mi niedobrze było niemozliwie..
a teraz z tego lacham..![]()
ale to już nie jest wazne..ahahhaha opis brzmi superancko, ale przyznaję, że musiałas z tego wzgl. dużo wycierpieć :-(