luuuzna
Mama Alanka
O kurcze, współczuję. Ja właśnie patrzę sobie na allegro na czapusie zimowe dla niemowlątOdstresacz
![]()
A myslisz, że to jest praktyczne?
PRZYBORNIK NA ŁÓŻECZKO 60x60cm od sklep_rena_pl (735895557) - Aukcje internetowe Allegro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O kurcze, współczuję. Ja właśnie patrzę sobie na allegro na czapusie zimowe dla niemowlątOdstresacz
![]()
Luuuzna gratulujemy z Kalinką
Georgina, ja też siedzę na allegro i przeglądam wyprawki do szpitala... i tak myślę, czy kupić na 56 czy 62 rozmiar![]()

zdałam, zdałam, zdałam !!!
Jaka ja byłam mądra jak odpowiadałam:-d chyba to zasługa synusia
Was to normalnie nie można zostawić na parę godzin nawet, bo płodzicie tyle tekstu
Co do moich doleglowości mam dziś całodniową zgagę
Piecze jak choinka w przełykuMoże to coś młody majstruje mi albo w żołądek kopie
mój t tradycyjnie pojechał na 'megapilne' konsultacje i nie mam z kim świętować zwycięstwa...upijam się za to procentami. 100% to za dużo?![]()
humor nie jest zly
zadziwilam sie tylko swoja waga:-(troche za duzo mi sie przytylo:-(tzn gin nic nie mowil ale ja oslupialam
przez niecale 4 tygodnie przytylo mi sie troche ponad 4 kilo:-(czyli juz jestem 9 kg na plusie:-(szyjka sie troszke skrócila i od strony macicy sie rozwiera nadla ale od tej drugiej strony dobrze trzyma wiec narazie szewka nie bedzie:-)jesli na kolejnej wizycie sie nic nie popiepszy to git bo to osteteczny termin na zalozenie szewka
wiec wszystko sie wyjasni 8 pazdziernika.Gin przepisal mi Filomag B6,oczywiscie standardowo żelazo i Aspargin.Mam tez skierowanie na badania,morfologia,mocz,glukoza 50 i Odczyn Coombsa.Ja najpierwnapisze co tam u mnie po wizycie a potem lektora do nadrobieniahumor nie jest zly
zadziwilam sie tylko swoja waga:-(troche za duzo mi sie przytylo:-(tzn gin nic nie mowil ale ja oslupialam
przez niecale 4 tygodnie przytylo mi sie troche ponad 4 kilo:-(czyli juz jestem 9 kg na plusie:-(szyjka sie troszke skrócila i od strony macicy sie rozwiera nadla ale od tej drugiej strony dobrze trzyma wiec narazie szewka nie bedzie:-)jesli na kolejnej wizycie sie nic nie popiepszy to git bo to osteteczny termin na zalozenie szewka
wiec wszystko sie wyjasni 8 pazdziernika.Gin przepisal mi Filomag B6,oczywiscie standardowo żelazo i Aspargin.Mam tez skierowanie na badania,morfologia,mocz,glukoza 50 i Odczyn Coombsa.

Ja najpierwnapisze co tam u mnie po wizycie a potem lektora do nadrobieniahumor nie jest zly
wiec wszystko sie wyjasni 8 pazdziernika.Gin przepisal mi Filomag B6,oczywiscie standardowo żelazo i Aspargin.Mam tez skierowanie na badania,morfologia,mocz,glukoza 50 i Odczyn Coombsa.