Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Załamię się jak będzie za mała
Mea ale o jakim rozmiarze ty piszesz????? Nie załamuj mnie:-( Bo ja myślałam...a przynajmniej nigdzie nie znalazłam jej z rozmiarem innymZałamię się jak będzie za mała
Aco do tych pieluch do prania.... ja kupiłam taką w auchanie za 12 zł i jest do dupy......bo jak Hania zrobi siku to ta część tych majteczek pod którą daje się tetre jest zwyczajnie mokra, nie mówiąc już jak zrobi kupkę!!!! I na dzień potrzebowałabym chyba z 10 tych majtek!
Mea już wiem o co chodziw tej ciąży to jakoś wolno myślę
![]()
Bo to dość ciężko wytłumaczyć jak się tego nie widziało na żywo- a ja nie widziałam więc się motam. Nie chcę nikomu tego tłumaczyć bo po prostu się nie znam- dlatego podesłałam linka do strony, gdzie jest to wyjaśnione przez bardziej kompetentne osoby. Myśłałam że może któraś z Was coś o tym słyszała i się wypowie.troche sie rozmijasz z tym co piszesz albo ja totalnie nie pojmuje tematu ... wczesniej pisalas ze pielucha ma wklad chlonny a teraz piszesz ze je bedziesz szyla ... to w koncu co tam chlonie wklad chlonny czy po prostu tetra ?? bo jesli tetra to psu na buty taka robota bo bedziesz przewijac dziecko co 20 min bo inaczej dostanie odpazen !! wyzszosc papmpersow nad tetra jest taka ze jest warstwa izolujaca wklad od skory dziecka dzieki czemu ma dluzej sucho !! w tetrach tego nie uswiadczysz !!
I pewnie nie Ty jedna;-) Ja spróbuję ale nie mówię pampersom ostatecznego nie bo wiem ze wszystko może się jeszcze zmienićto ja jednak bede za pampersami !!
...a tam krowa...ja tez zawsze myslałam ,ze latac wolno dopoki moj gin nie uswiadomil mnie,ze zadne biuro podrozy i linie lotnicze nie ubezpieczaja kobiet w ciazy ...a dlaczego tak jest ? bo nie jest to wskazane i roznie moze los sie potoczyc ..jedna kobieta bedzie latala i nic ,druga poroni nawet przy prawidlowej ciąży i nikt nie chce sie pod tym podpisywac (a przynajmniej nie ubezpieczyciele wakacji i lotow)...mi to wystarczylo i zrezygnowalam z podrozy samolotemZapindala, zapindala) Ja teraz żałuję, że mi tak brzucho urósł, w sobotę wylatuję, na lotnisku chcą ode mnie jakiegoś świstka od lekarza że mogę lecieć samolotem i z ciążą wszytsko ok.. A byłam u lekarki (nie mojej)i powiedziała że żaden lekarz mi tego nie wypisze.. :/ To się załamałam.. Teraz będę próbowała moją lekarke dorwać, nawet prywatnie.
Wiecie co jest najdziwniejsze, że ona mi powiedziała że do 32 tygodnia nie widzi żadnych przciwskazań do lotu a ta inna, że w ogóle nie ma mowy! Krowa..
Tym bardziej,ze powiedzial mi,ze jesli chce jego blogoslawienstwa to na pewno go nie dostane...a zrobie jak uwazam...i tak wlasnie spedzilam wakacje nad polskim morzem :-)