Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
troche sie rozmijasz z tym co piszesz albo ja totalnie nie pojmuje tematu ... wczesniej pisalas ze pielucha ma wklad chlonny a teraz piszesz ze je bedziesz szyla ... to w koncu co tam chlonie wklad chlonny czy po prostu tetra ?? bo jesli tetra to psu na buty taka robota bo bedziesz przewijac dziecko co 20 min bo inaczej dostanie odpazen !! wyzszosc papmpersow nad tetra jest taka ze jest warstwa izolujaca wklad od skory dziecka dzieki czemu ma dluzej sucho !! w tetrach tego nie uswiadczysz !!
a ja nie lubie w prezerwatywie moj B tez nie, nie lubie czuc tej gumyŻadna z Was nie wspomina o prezerwatywach. Ja nie zamierzam brać żadnych tabletek, zastrzyków, plasterków czy innych. Uważam to za niepotrzebną ingerencję w moje ciało. Nie wykluczam kolejnego dziecka więc z ewentualnej wpadki się ucieszę. Zresztą zabezpieczając się prezerwatywami nigdy nam się nie zdarzyło żadne zsunięcie czy pęknięcie gumki, a tym bardziej niekontrolowane zajście w ciążę. Ale być może to dlatego, że super płodna nie jestem.:-)
KlapsaA co mi dasz?Dla mnie to nie byłby wielki problem gdybyśmy szybko zaszli znowu. W końcu i tak chcemy mieć więcej, a czasu jakoś tak coraz mniej. Choć tak jedno po drugim od razu to może nie... Choć rok różnicy by się przydał, żeby ten ojcowski Marcin zdążył wybrać ;-)
Mam taka kolezanke, ale zastanawiam sie czy wszytsko z nia ok... ale moze maja fartaAle znam takie pary które już x-lat "stosują" stosunek przerywany i nie zachodzą;-)
ja tez raz wzielam, ale to bylo 4 lata temu, ale jakos nie przypominam sobie zebym sie zle czulateż raz wzięłam postinori nie życzę najgorszemu wrogowi tego, co się ze mną po nim działo...
pogadam z ginem o tym, ale jak juz przyjdzie na to poraMarta, wiesz co, gdzieś słyszałam, że te zastrzyki hormonalne wychodzą najtaniej, bo to jakieś 40-50 zł na 3 miesiące.
Jak w pachwinie to nie jajnik raczej, bo one tzn jajniki to wywialo z macicą na inne rewiryMacie czasem takie kucia w pachwinie/jajniku?
Nie no bez przesady jak sie bierze systematycznie to jest 99,9% skutecznosci.Ja nawet przy zazywaniu tabletek mialam jakies opory zeby zrobic to do konca:-(nie ma 100% zabezpieczenia.
az mi tak dziwnie za laptop nie stoi bokiem na ksiazce zeby mial wiekszy przewiew haha tylko normalnie na stole i sie nie wyłączaPaulus fajnie cie widziec co to sie z kompem dzieje ?? moze cos zaradzimy ?? marcie czyszczenie jak widac pomoglo![]()
Dzień dobryyyyyyy
byliśmy wczoraj u doktorka :] mały ma wagę idealną - 26 tydzień 5 dzień waży równe KILO))) grubasek mały
![]()
czy wasze dzieciaczki już się odwróciły ?? bo mój dalej leży jak leżał..w poprzek czy jakoś tak.. no i mi dok powiedział że jeśli się do końca października-początku listopada nie odwróci to będzie cc.. wolałabym żeby się przewrócił no ale zrobi co bedzie chciał :]
aha - a ja wagi dobrej nie mam bo od ostatniego razu przyszło 7kg.. mówił że jakiejś witaminy mi brakuje i dlatego tak przybieram na wadze. No ale jakiej witaminy-tego już nie powiedział.. biore te falvity, żelazo i aspargin, to co jeszcze?? może coś wiecie ? pozdrowka i miłego dnia. Jutro się przejde z cytrynką wypić glukoze![]()
jak Wam się podoba ta kiecka? mogła bym w takiej na cywilnym wystapić?
>LOLA<MAMA LICIOUS LIV NIGHT L NEW! GRATIS! (750879380) - Aukcje internetowe Allegro