Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety istnieje cos takiego jak współodpowiedzialność małżenska, jesli małzonkowie sa niezdolni gotówkowo to banki moga obciązyc dzieci :/

spędziłam 2h z teściowa..
co sie kobieta łez wylała to koniec swiata.. co się okazało jej mężulek ponabierał kredytów za jej plecami..i UWAGA łączna suma WSZYSTKICH kredytów do spłacenia to ponad 200 000zł :O:O
ona chce wystapić o rozwód.. o alimenty iść do pracy..
az mi sie jej zal zrobiło.. ;/
pytała mnie czy jesli ona pójdzie do pracy czy będę pilnowac szymona żeby do szkoły chodził..bo ja w domu jestem..
matko jedyna jak mozna takie coś własnej rodzinie zrobic !!
póki co powiedziałam jej żeby poszła do radcy prawnego popytac czy ona nie będzie miała przez to problemów..ale na zadnym kredycie nie jest podpisana.. i o niczym nei wiedziała wiec chyba nie będzie miała tarapatów..
no co Wy :ONo i banki wystosowały już pewnie procedurę egzekucyjną czyli wyliczanie majątku, dom, samochód itp. bez udziału sądu i mają do tego prawo. :/
no ok.. ich wspólny syn ma dopiero 11 lat a bartek nie ma z tym nic wspólnego bo jest synem tylko teściowej..
nawet jesli tylko teść ma te kredyty.. bo teściowa przeciez nie pracuje i nie wyrazała zgody na to wszystko to na tez za to odpowiada..
musi być jakieś wyjscie.. oO
problem w tym że on ją ciooolał. ;|nietety aniu jest takie polskie prawo ze za kredyty wspolmalzonka sie odpowiada ;( i jak ona zacznie zarabiac to poleca po jej wyplacie tak samo jak po jego !!!
a to ona nie widziala ze on cos kupuje i nie zastanawiala sie za co ?? jakos dziwne ...
no co Wy :O
czyli jednym słowem lepiej dla mnie Bartka i naszego dziecka zebyśmy sobie stąd uciekali czym prędzej gdzie pieprz rośnie.
no co Wy :O
czyli jednym słowem lepiej dla mnie Bartka i naszego dziecka zebyśmy sobie stąd uciekali czym prędzej gdzie pieprz rośnie.