Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmm ciekawe, jak pani w aptece mi to sprawdzała to troche inaczej to wygladało![]()
Ascofer - ESPEFA - dbamy o Twoje zdrowie, oferujemy tanie leki: ciąża, anemia, kaszel, serce, zaburzenia pamięci, wapń, żelazo, syrop na kaszel to o ascoferze, a w indeksie lekow patrzylam biofer ... ale tego juz nie moge skopiowac ale bylo 0,009 g zelaza hmmm

no dokaldnie to inna sól i trzeba patrzec ile jest samego zelaza a nie calej soli, a babce w aptece moze bylo wsio rybkatez sobie przeczytałam i teraz widze o co chodzi wogóle to jest w innej postaci
a ta kobieta z apteki nie wie co mówi szkoda ze wczesniej ulotki nie przeczytałam![]()
to dobzie ze plucka czyste, tylko gardziołko teraz kurowacmama mnie posłuchała, oskrzela i płuca czyste, gardło zaczerwienione, ale to nie angina, także przeżyję![]()
no dokaldnie to inna sól i trzeba patrzec ile jest samego zelaza a nie calej soli, a babce w aptece moze bylo wsio rybka![]()