Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na szczescie moja mysza w nocy sobie spibudzi sie rano kolo 8 i potem caly dzien harcuje
![]()
A mnie Łukaszek tak nawala pod prawym lukiem zebrowym ze chyba zaraz zniose jajko, to boli...
No to dobrze ze ma sie gdzie przeniesc bo ten moj bidok to nie ma gdzie sie za bardzo spod tego zebra przemiescic, gin powiedzial ze bedzie mu ciezko sie odwrocic z tej pozycji i ze to malo prawdopodobne. Wiec jak tylko nie spi to mnie katuje po tym prawym zebrze. A lewy siedzi sobie na dole po lewej grzecznie i tylko czasem smyrnie po pęcherzuskądś to znam. też byłam okopywana pod żebrami, ale od jakichś dwóch tygodni Żaba zjechała w dół i siedzi na dupce - atakuje pęcherz i szyjkę.
oby tak miała jak sie urodzi
bajka...
No to dobrze ze ma sie gdzie przeniesc bo ten moj bidok to nie ma gdzie sie za bardzo spod tego zebra przemiescic, gin powiedzial ze bedzie mu ciezko sie odwrocic z tej pozycji i ze to malo prawdopodobne. Wiec jak tylko nie spi to mnie katuje po tym prawym zebrze. A lewy siedzi sobie na dole po lewej grzecznie i tylko czasem smyrnie po pęcherzu![]()