Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja dzwoniłam do ginki. Określiła ''brzydko spadła hemoglobina'' i mam teraz 4 tabletki Bioferu zażywać. Cholera czemu ten Biofer.. No i że mam jeść to co ma dużo żelaza. No też mi nowość:| Jadłam a mimo to nie podwyższyło. No nic, dietka żelazna, fee ciąg dalszy. Dziś sobie jeszcze dokładnie przestudiuję co ma ile żelaza.
Za 2 tyg znów na morfologię.
Postraszyła mnie, że jak hemoglobina wówczas nie wzrośnie to zastrzyki domięśniowe z żelazem!!:/:/ OMG!! A przecież chyba tak tragicznie nie jest..;/
oby się jakoś udało..
dzwonił se mój adwokacina własnie.!!
powiedział mi że oni nie mają mojego adresu..nowego..
jesli go nie maja.. to dostaną i sprawdzą u kogo mieszkam ale dom przecież nie jest bartka a jego mama ma inne nazwisko..z reszta nikt nie wie ze bartek to bartek..
a ze w ciazy moge byc 'z byle kim' jak to on powiedział - troche nie fajne ale ...
nie mogą sprawdzić z kim jestem w ciąży ani tego czy faktycznie zyje z Bartkiem wiec w razie czego wynajmuję sobie pokój np u jego rodziców..
może to jest jakieś wyjście..
Mea byla wczoraj w Wodziu w Markusi i Brzdącu i uwierzysz, ze w brzdacu maja oxfordy?? zapytalam milej pani czy sprowadzaja bostony to mi odp, ze jak se zamowie to sprowadza, juz jej chcialam powiedziec, ze ja tylko pomacac chce a nie kupic![]()
musze go jeszcze raz oblookac!!