Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i z tym się zgodzę..a w markusi sie tez mile zdziwilam bo tam niektore ceny sa jak na allegro;-)
oj to jedz Georgina duzooo zelaza, bo zaastrzyki domiesniowe z zelaza sa bardzo bolesne :/A ja dzwoniłam do ginki. Określiła ''brzydko spadła hemoglobina'' i mam teraz 4 tabletki Bioferu zażywać. Cholera czemu ten Biofer.. No i że mam jeść to co ma dużo żelaza. No też mi nowość:| Jadłam a mimo to nie podwyższyło. No nic, dietka żelazna, fee ciąg dalszy. Dziś sobie jeszcze dokładnie przestudiuję co ma ile żelaza.
Za 2 tyg znów na morfologię.
Postraszyła mnie, że jak hemoglobina wówczas nie wzrośnie to zastrzyki domięśniowe z żelazem!!:/:/ OMG!! A przecież chyba tak tragicznie nie jest..;/
Czesc wszystkim a ja od rana latam juz nie mam sily wpadlam odpoczac na forum hehe. Poodkurzalam cala chatke umylam kuchnie wstawilam pranko no i najgorsze umylam cala lazienke a zeby moja wanne umyc to trzeba prawie do niej wejsc hehe i jeszcze na dokladke prysznic ktory sie zapchal musialam odepchac i umyc naschylalam sie ze hej ale znajomi u mnie dzis spia robimy sobie pizama partyDobrze ze brzuch az nie takie wielki bardziej sie z moim sadelkiem przedciazowym zlewa haha nio ale i tak ciezko
A teraz popijam kefirek i chwilke poodpoczywam
w końcu ma wolne, a mój odkurzacz waży z tonę! (to taki antyalergiczny, wodny).