reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

mi się wydaje że Filipek robi się coraz mniej aktywny..., też trochę mnie to martwi, na szczęście mam jutro wizytę u gina więc się dowiem czy napewno wszystko oki..

ale na rechotanie pluszowej zabki moja myszka zawsze reaguje jak akurat nie spi :) Mariusz sie smieje ze jak mala sie urodzi to najlepiej bedzie znala wlasnie ten dzwiek !! poza oczywiscie maminym serduszkiem :)

reklama
Ja musze pogadac z moim ginem o usg 3d:tak:moja znajoma ktora chodzi do niego mowila mi ze pytala sie go i kazal jej przyjsc do szpitala jak ma dyzur to jej zrobi:-)maja w szpitalu tylko takie cacko:tak:nie placila mu jak narazie nic wiec ja chyba tez tak chce:-)tylko ja wolalabym zeby bylo to okolo 30 tygodnia a nie teraz,potem bedzie fajniej widac no i oczywiscie nagranie na plytke:-)

Ja też właśnie wróciłam z badań i umieram. Miasto pod szpitalem jest rozkopane na maksa i ruch odbywa się wahadłowo ale są debile którzy pchają się na czerwonym i później jest zonk bo nie ma jak przejechać:tak:
ale się dzisiaj nawkurzałam zanim wyjechałam:wściekła/y:

gratuluję wszystkim mamom po usg i trzymam kciuki za te przed:tak:
u mnie coraz samopoczucie się nie poprawia nie wspominając już o bólach pleców i żeber które chyba mnie do końca ciąży wykończą

co do kupowania rzeczy w lumpkach to ja ubolewam nad tym,że u mnie w ciucholandach nie ma raczej ciuchów na takie maluszki-jak już są to na większe ale za to moja mama nadrabia bo u niej w mieście są:-D
i nie uważam tego za coś dziwnego-jeśli jest taka możliwość to trzeba korzystać:-)tym bardziej że wydatków nie brakuje ( ja dla przykładu zostawiam mnóstwo pieniędzy w aptekach od początku ciąży bo antybiotyki owszem są refundowane w jakiejś części ale 50 zł za 10 tabletek które starczą mi na 3 dni to sporo a już napewno kiedy muszę wykupić 2-3 opakowania)
a w tym miesiącu jeszcze mam stację diagnostyczną, zmianę opon, oleju no i trzeba opału dokupić:tak:
ogłaszam bankructwo:-D

no wyżaliłam się i mi lepiej

ale na rechotanie pluszowej zabki moja myszka zawsze reaguje jak akurat nie spi :) Mariusz sie smieje ze jak mala sie urodzi to najlepiej bedzie znala wlasnie ten dzwiek !! poza oczywiscie maminym serduszkiem :)

mój synek najbardziej na moje zimne rączki reaguje;) ucieka wtedy przed nimi, ale jak juz je z brzuszka zdejme to znowu jest cisza..., cos mało aktywny jest, może przez tą pogodę i ciśnienie jest taki padnięty( udziela mu sie mój nastrój).

Ja placilam 120 zł z filmem 30 minut i fotami maluszka. Polecam bo jest nieziemskie :) Bylam juz 2 razy i na 3 pewnie tez pojedziemy w 36 tygodniu !

no u nas jest to niestety znacznie droższe 250 zł u profesora 220 u doktora i usg nie trwa tak długo 10 maksymalnie 15 minut no chyba zeby było cos nie tak
w trójwymiarze jest fajne to ze mozna sobie buzke dzidzi poogladac wiec polecam ja mialam takie dwa w 20 tydz i teraz w 30 tydz

dobra ja juz mam na koncie umyte okna /wolalam zrobic to sama bo jak tesciowa by je myla to ja dostalabym wscieklizny zywcem/ i prawie mam gotowy obiadek :)

ja mam juz za soba dwa obiadki własnej roboty:) i musze się pochwalić że nie były takie złe;) pierśniki wyszły super- troche gorzej z sosem, bo mi się za bardzo kluchy w nim porobiły, ale jak dla mnie to i tak sukces:D męza nie otrułam:)

temat z tesco i kasami pierwszenstwa juz przerabialam ... zrobilam wojne w jedno sobotnie popoludnie i bylo mi lzej :)

kurcze moja myszka z rana wogole nei chciala sie ruszac ... na szczescie teraz toszke daje znac bo juz zaczynalam sie martwic !!

no znam twoja akcje z tesco:-):-)
wczoraj bedac tam własnie o tobie myslałam jak ty bys sobie z tym poradziła:-D:-D:-D
siwy dym i czarne chmury hihhihi

reklama
Do góry