Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najważniejsze, że z Malcem wszystko dobrze. Ja na usg kolejnym, mam 12 października, będę w prawie 31tc, ciekawa jestem ile Myszka waży. Nie wiem dlaczego mam obawy, że pewnie mniej będzie ważyła niż inne dzieciaczki na tym forum. Ja to mam problemy:-) Pewnie biorą się z tego, że ja sama mało przybieram.

Moka później możesz się podzielić cennymi wskazówkami
Ja dostałam ręcznik od kuzynki dla Martynki po jej córce. W ogóle nie widać, że był używanyJuż więc Mała ma 4 ręczniki. Nie będziemy więc już żadnego kupować.
Nam dla Małej zostało kupić jedynie prócz mebelków ofc to kosmetyki, termometr do wody i pampki. Resztę ma![]()
A dla mnie zostało kupić więcej rzeczy bo i klapki normalne (mam tylko takie pod prysznic), biustonosz do karmienia, ale w to się zaopatrzę w listopadzie bo a nuż mi cyce jeszcze urosną. Muszę sobie drugą piżamkę do karmienia kupić i jednorazowe majtki. I laktator.
Ja torbę do szpitala w listopadzie spakuję, ale tak w pierwszym tyg listopada bo czasem kobietki rodzą 2 tyg przed terminem, u mnie to może być od 8.12 wzwyż, więc miech wcześniej torba powinna być spakowana.

No Myszka w 26tc ważyła 833g:-)ale Martynka ładnie ważyła ostatnio także nie bój nic. to ja mam cholera obawy, ale wierzę, że przybrała tłuszczyku![]()
Haha, zapomniałam o wózku i łóżeczku. Nie, łóżeczko i mebelki końcem października kupujemy a wózio w listopadzie. Jeszcze nianię trzeba kupić a Mój się uparł na taką z kamerką, koszt ok 300zł.NO to dziewczyno czego sie nie chwalisz !!!! Ta zapodaj foty! Wozek kupiony ,posciele ,lozeczko??? Bo z tego co zrozumialam to juz masz to pokupywane![]()
MOj w 25 tygodniu wazył 818 gram ! teraz w 30 tygodniu 1632 gram !No Myszka w 26tc ważyła 833g:-)

hahaha a ja juz myslalam zes zakupila z tajniaka i nic sie nie chwalisz !!Haha, zapomniałam o wózku i łóżeczku. Nie, łóżeczko i mebelki końcem października kupujemy a wózio w listopadzie. Jeszcze nianię trzeba kupić a Mój się uparł na taką z kamerką, koszt ok 300zł.
Co do łóżeczka to ono będzie już z materacem i "wyściółką", potem się dokupi drugą (ale to moja mama chce kupić).
To tak na prawdę malutko do kupienia bo za jednym zamachem. Bo mebelków dla Małej nie możemy wcześniej kupić dopóki jej pokoik nie będzie dokończony (malowanie, panele) no bo gdzie wsadzimy te mebelkihahaha a ja juz myslalam zes zakupila z tajniaka i nic sie nie chwalisz !!
No to troche do kupienia jeszcze macie !
Od razu z mebelkami łóżeczko zamawiamy, mimo, że to inna firma to pewnie w mniej więcej jednym czasie przywiozą. Wózek w listopadzie:-)
!Normalnie ciagna az spod pachy ! ( pamietam to z czasow Patryka :-()
,bo wlansie ta pierwsza ( zołta i tłusta ) jest najbardziej wartosciowsza dla malenstwa!