Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam się z rana.
Ja normalnie zwarjuje Amelka dostała w nocy nagle 40 st gorączki, teraz ma 39,3 i po prostu się nie da zbićWysmarowałam ją wodą z octem i nurofen dałam.
Rany dzień po dniu coś :-(
Po prostu szaleństwo. Lekarz od 15tej
Bardzo mi przykro.. Ściskam mocno;*Witajcie u mnie dziś słońce a za mną koszmarna noc. Wczoraj zmarła mi babcia, przeżyła 89 pięknych lat, a z dziadkiem w grudniu obchodziliby 70-lecie małżeństwa. Mama mówi że babcia ustąpiła miejsca mojemu maleństwu. Tak się podobno mówi... Życzę wam miłego dnia!
Hmmm tak sobie patrze na te nasze suwaczki, jestesmy w jednej kratce.. ale twoja dzidzia jest bardziej opalona od mojejBardzo mi przykro.. Ściskam mocno;*

Ja nie kupuję kurtki czy płaszcza bo się nie opłaca. Jak urodzę to nie będę potem chodzić w za szerokiej kurtce. I taka kurtka mi się nie przyda. Poza tym obecnie w szafie mam kożuszek, który miałam rok temu za duży to teraz będzie w sam raz:-) Ja za to rozglądam się od paru dni za ciepłym swetrem, najlepiej dłuższym, ale kurde nigdzie nie ma! Teraz jest okres przejściowy, przeceny letnich rzeczy lub są z długimi rękawkami, ale cieńkie rzeczy a w naszym stanie należy bardziej uważać. No nic, zostało czekać aż ludzie zaopatrzą swe sklepy w grube rzeczy.Ok wdciagnelam sniadanko i lece na poszukiwanie kurtki jeszcze dalam sobie jedna szanse hehe Slonce swieci pelna para mimo ze jest zimno wiec mozna polazic troszke a wieczorkiem pojade sobie do swinoujscia do rodzicow i jutro pospaceruje w koncu po plazce. Zaraz na dzien dobry tvn beda mowic jak karmic piersia w miejscu publicznym musze luknac bo to dla mnie jakis komos hihi
Jedź czym prędzej..Kochane jadę na pogotowie, ona ma 39 i 7 po lekach i nic nie działa
Ja rok temu pożegnałam wujka św. p., którego szalenie lubiłam... Taka pustka bez Niego. Prócz niego na szczęście nikogo bliskiego mi nie chowałam. Nie mam co prawda dziadków i jednej babci, ale oni zmarli nim ja się urodziłam, więc nawet ich nie znałam.Mówi się, że kobiecie cięzarnej się nie odmawia bo myszy zjedzą czy coś takiego
Bardzo ale to bardzo przykro mi z powodu straty babci, My w tym roku żegnaliśmy dziadka :/