reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Dokładnie będę wiedziała w czwartek przyszły po wizycie u dżina :)
Z ostatniej @ wychodzi 29, zaś z USG wychodziło 31grudnia /1 stycznia

Wychodzi bez zmian 31, ale czuję, że będzie to wcześniej :zawstydzona/y: cholera żeby się tak dało do stycznia wytrzymać ;)
Ja nie wiem czemu ,ale tez mam takie przeczucie...Jakos mi sie wydaje,że jak taka chuda jestem to dzieciaczek nie ma tam miejsca i wyjdzie wczesniej...taka moja dziwna teoria:eek: Rozmiawialam z lekarzem na ten temat ,to powiedział ,ze nie ma na to regoly i nobla by dostal jakby umial to przewidziec chocby w ten sposob:-D

ja sie zegnam narazie bo jade na Kopernika na konsultacje na patologie ciazy...
okaze sie moze czy bedzie CC czy SN...
i czy bedzie to Klinika czy nie...
obym sie wepchala na chama do kogos:-)
boje sie jak nie wiem...zeby sie tylko nic nie stalo bo wstaje drugi raz od miesiaca...:szok:

no i pojechalam....:wściekła/y:
wpada maz i mowi ze musi jechac do zakopanego...
ja sie spiesze gole nogi ubieram...
a ten nawet nie zadzwonil zebym sie nie szykowala....
:wściekła/y:
wyjde z siebie zaraz.....

reklama
Do góry