reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

ja tam dzielnie rzygalam:-)
pamietam jak raz ni stad ni z owad sie zachcialo i narzygalam mezowi do buta:-D
hahahaha
Juz widze ta akcje ahhahaha :)
Kurde a ja dziekuje Bogu ze druga ciaze nie zygalam wogole :) NO ok w tej ciazy drazni mnie bardzo kupa mojego psa ,( lubi sobie wyskoczyc w srodku nocy do garazu i tam zrobic :eek:) nie raz sie nacielam !!!!!!!!!!!! No i paw murowany !
MOj biedny maz wstaje przedemna i wypuszcza psa i sprawdza czy garaz czysty !

reklama
Moja mama dowiedziała się tego samego dnia którego test zrobiłam bo zobaczyła, że pipetki z testu zapomniałam wyrzucic a byłam akurat u Artura jak wróciła z pracy. Zadzwoniła do mnie czy jestem w ciąży a ja na to, że tak a ona "ja pierd..le" ale tego samego dnia już się cieszyła:-D
Ja mialam bardzo podobna akcje w pierwszej ciazy hahahhaahh

u nas tez jest nie tak czesto ale to glownie dlatego ze nam juz troche brzucho przeszkadza ... ale sa inne sposoby na chwile zapomnienia wiec i tak jest ciekawie :)
to tak jak u nas :) Brzuch juz za duzy na takie ekscesy i ostatnio poprostu trzeba sie bardziej nakabinowac ! :eek: Ale tak czy siak trzeba sobie jakos radzic :) a sposobow jest wiele haaaa :)

To u mnie na odwrót - mój nie odmawia jak go 'zaproszę' na przytulanie, ale doskonale rozumie, że mnie boli po i trzyma się dzielnie. Ja po prostu nie wytrzymałam dziś i o - masz babo :laugh2:
Czy powinnyśmy już chodzić częściej do gin? Moja zaplanowała wizytę jak zawsze - za miesiąc:eek:
moj nakazal juz wizyty co 2 tyg ,ale wiesz co gin to inne metody u nas tymardziej pierwsza ciazy zakonczyla sie przedwczesnie to moze dlatego !

Ale ja od czasu krzywej cukrowej nie miałam ŻADNYCH badań:-(
2 razy krew mi pobierali, raz cytologię miałam, 2 razy mocz i na wr też mialam raz.
Grupy krwi nie muszę badać, bo honorowym dawcą krwi jestem:-)
U mnie badania ( morfologia i mocz) co miesiac ,terszta zalecanych badan w ciazy juz zrobinych ,ostatnie jak antygen hbs ,posiew z kanału szyjki macicy bede robic teraz we wtorek :) Morfologie i mocz do konca ciazy bede robic

oki przywiozlam wedzona kosc i nastawilam na barszczyk :) dzisiaj ja robie wiec bedzie zjadliwy /niedzielny tesciowej wylalam bo sie go przelknac nie dalo !!/
do tego serwuje krokiety z pieczarkami wiec bedzie fajnie :)

kurde moj tata polamal noge i lezy po opercji...a mieli nas odwiedzic..
musze sie zdac na zakupy internetowe..myslalam ze rodzice mi zrobia ale mama teraz ma dziecko w tacie...
zamowilam juz prawie wszystko...wole internet niz zdawac sie na gust tesciowej:-D
i tak sie zastanawiam jak ja sobie poradze...przez 7 mesiecy dojrzalam do poodu silami natury (bo na pocztaku zapieralam sie ze chc cesarke)ale czy zdaze dojrzec na tyle zeby dzidzisiowi nie bylo ze mna zle...:szok:

reklama
Do góry