W
wika_20
Gość
jeden kabelek to nie problem !!! ja caly czas jade na kablu !! a czasem nawet na 2 jak moj modem odwala maniane i wi-fi nie dziala![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeden kabelek to nie problem !!! ja caly czas jade na kablu !! a czasem nawet na 2 jak moj modem odwala maniane i wi-fi nie dziala![]()
Natalka ja to mam trzy warianty pasemek i tak robię je na zmianęAlbo robię same jaśniutkie, albo dwa odcienie blondu, albo jasny blond z takimi wpadającymi w czerwień. Teraz robiłam same jasne, bo ostatnio dwa blondy mi nie wyszły i były za ciemne, ale teraz jestem happy, bo znowu ze mnie blondynka
mea po pysznym barszczyku na pewno hemoglobinka skoczy. mi w ciągu 4 tyg. podniosła się z 10,7 na 11,5 też chyba dzięki burakom (tylko w moim przypadku takim w tabletkach).
Jak ja bym chciała mieć laptopa, bo od siedzenia przy normalnym kompie plecki bolą. Niestety przy czekających nas wydatkach to marzenie ściętej głowy.
no ja zamierzam na staszicawika20 do Szkoły Rodzenia chodzę na lubartowską, bo i tam zamierzam rodzić
mea nie widzę obrazków na naszej liście grudniówek, gdzie się podziały? I chyba jeszcze kilka dziewczyn podawało płeć maleństw, wydaje mi się, że np. mężatka pisała, że ma mieć córeczkę. My przy dwóch kompach korzystamy z jednego, bo ma płaski monitor i wygodne krzesło komputerowe, jakoś się dogadujemy
Marzka283 my wynajmujemy 3-pokojowe mieszkanko, więc komputery stoją w jednym z nich![]()
no ja zamierzam na staszicawika20 do Szkoły Rodzenia chodzę na lubartowską, bo i tam zamierzam rodzić
mea nie widzę obrazków na naszej liście grudniówek, gdzie się podziały? I chyba jeszcze kilka dziewczyn podawało płeć maleństw, wydaje mi się, że np. mężatka pisała, że ma mieć córeczkę. My przy dwóch kompach korzystamy z jednego, bo ma płaski monitor i wygodne krzesło komputerowe, jakoś się dogadujemy
Marzka283 my wynajmujemy 3-pokojowe mieszkanko, więc komputery stoją w jednym z nich![]()
wika20 do Szkoły Rodzenia chodzę na lubartowską, bo i tam zamierzam rodzić
wika20 na lubartowskiej też niewesoło, bo mają remont i jest zamknięte całe I piętro (część oddziału położniczego), więc też nie wiem czy nie będą z lubartowskiej odsyłać.
Natalka pod względem finansowym to dla nas wszystkich teraz jest ciężki czas, no ale Maleństwo najważniejsze, więc nie płaczę, że pieniądze tak idą
mea no ja nie widziałam żadnego, zaraz jeszcze raz sprawdzę.
na dzidzię tez nie żałuję tylko mnie podgążają antybiotyki i auto bo od czerwca coś się dzieje i sporo idzie miesięcznie na to a w tym miesiącu to już w ogóle bo trzeba było opony kupić no i stacjawika20 na lubartowskiej też niewesoło, bo mają remont i jest zamknięte całe I piętro (część oddziału położniczego), więc też nie wiem czy nie będą z lubartowskiej odsyłać.
Natalka pod względem finansowym to dla nas wszystkich teraz jest ciężki czas, no ale Maleństwo najważniejsze, więc nie płaczę, że pieniądze tak idą
ooo nie wiedziałam no zawsze pozostaje janczewskiego dobrze ze mamy w poblizu te szpitale nie ?:-)wika20 na lubartowskiej też niewesoło, bo mają remont i jest zamknięte całe I piętro (część oddziału położniczego), więc też nie wiem czy nie będą z lubartowskiej odsyłać.