reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

no ze 14 ..moja pierwsza fajka była jak miałam chyba 10 lat :-D
pozniej jakos na przełomie 6 klasy podstawówki a pierwszej gimnazjum.. bodajze w wakacje to zaczelam juz tak 'na serio' ale odkad nie pale czuje sie lepiej :)
zobaczymy jak to po ciazy i po odstawieniu dziecka od piersi bedzie.. ale juz raczej do tego nie wrócę.. :)
Nie wracaj kochana plisssssssss ja teraz wszystkich ktorzy pala namawiam i blagam zeby rzucili a jakbym do szpitala do taty zaprowadzila jakiegos palacza to jestem pewna ze by nie wzial fajki do ust taki bidulek i to w 100 % przez fajki. NIe mozesz palic i juz:)
Zaraz bedzie fajny temat w rozmowach w toku o nalogowych obzartuchach hiih moze byc ciekawe

reklama
Ale slodziutki ten filmik dzidzia nie dziala hihi dobre.
Noo wiadomo co innego wiedziec i pic a co innego na nieswiadomce sie napic ja jak nie wiedzialam to 2 razy popilam raz z mojego skarba mama butelke wina na dwie bo odwiedzamy ich rzadko i nie moglam odmowic a 2 dni pozniej poszlismy do znajomych i 3 browarki spilam a potem jakie mialam wyrzuty ale lekarka powiedziala ze nic sie mam nie martwic bo prawie kazda babeczka popije zanim sie dowie a ja i tak sie szybciutko dowiedzialam bo chyba w 3 czy 4 tyg wiec juz sie nie dreczylam:) Jestem duza baba to nawet mi do glowy nie uderzylo a dzidzia nawet pewnie nie poczula no ale pozniej to nawet lyka nie chcialam wziac chociaz tesciu ja ostatnio bylam to mnie na piwko namawial i mowi ze jak pol wypije to nic sie nie stanie hehe
ja ostatnio zrobiłam łyk piwa od męża-nie przeszło mi to przez gardło:-D

a tak w ogóle chciałam Ci napisać,że masz piękne włosy:tak:

Boszzz ja pamietam jak mnie mama pierwszy raz na fajce złapała..głupio mi było w cholere .. w ogole to przy mamie NIGDY nie zapaliłam chociaz wiedziala caly czas pozniej ze pale.. ale jakos nie umialam..
Ja pamiętam jak się kryłam jak głupia z piwkiem (miałam 18 lat) bo nie chciałam by mama widziała, że popijam czasem heheeeee:-) Teraz to jest takie śmieszne:p

Nie wracaj kochana plisssssssss ja teraz wszystkich ktorzy pala namawiam i blagam zeby rzucili a jakbym do szpitala do taty zaprowadzila jakiegos palacza to jestem pewna ze by nie wzial fajki do ust taki bidulek i to w 100 % przez fajki. NIe mozesz palic i juz:)
Zaraz bedzie fajny temat w rozmowach w toku o nalogowych obzartuchach hiih moze byc ciekawe
Hmmm sledziki mniam a mi lekarka mowila ze nie mam jesc kurna wedzonego lososia i sledzi bo to surowe niby a toxo nigdy nie mialam a mam taka ochote na sledzie po sultansku ze masakra chyba sobie zrobie.
NO i jeszcze mi wlosy zabronila farbowac juz z 4 razy pytalam i mam odrost na pol glowy Wy farbujecie normalnie? NIe mowie o balejazu czy paemkach tylko o takiej normalnej farbie na caly lepek bo bym sobie przed porodem zrobila wlosy w koncu/??

ja nałogowo słucham radia i śpiewam
pierwszą rzeczą którą robię jak wstanę jest właśnie włączenie radia, kibelek na drugim miejscu:tak:

Ja nigdy nie farbowałam włosów. Od lipca miałam chętki by farbnąć, ale z wielu względów nie mogłam to czekałam aż urodzę. No a teraz odechciało mi się farbować, nie chcę niszczyć włosków:p Ja to zmienna jestem:p

Hmmm sledziki mniam a mi lekarka mowila ze nie mam jesc kurna wedzonego lososia i sledzi bo to surowe niby a toxo nigdy nie mialam a mam taka ochote na sledzie po sultansku ze masakra chyba sobie zrobie.
NO i jeszcze mi wlosy zabronila farbowac juz z 4 razy pytalam i mam odrost na pol glowy Wy farbujecie normalnie? NIe mowie o balejazu czy paemkach tylko o takiej normalnej farbie na caly lepek bo bym sobie przed porodem zrobila wlosy w koncu/??
ja pierwszy raz w ciąży farbowałam przed świętami jak jeszcze niektóre nie wiedziały o ciąży:-D to było w 7 czy 8 tc i nikt mi nic nie mówił więc dalej farbuję
rozjaśniam rozjaśniaczem a resztę ciemnymi farbami:tak:więc i tak farbę mam na całej głowie

a teraz pytanko:ile je hodowałaś??

reklama
Dziekuje Georgina rowniez za komplemencik milo uslyszec cos takiego zwlaszcza jak sie czlowiek czuje jak wieloryb haha. NO ja mam ciemno brazowe a farbuje na czarne wiec odrost sie az tak nie rzuca ale mi to przeszkdza jednak. Fajnie masz ze nie farbujesz i masz spokoj!!!

Do góry