G
Georgina
Gość
Wasze Dzidzie lubią gazowane napoje?? Moja chyba nie. Miałam smaka na Sprite, wypiłam szklankę, ale jakoś tak czuję, że to nie było dobre dla Małej. Brzuszek nie jest twardy ani nic, ale dziwnie mi na nim.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój powiedział,że jak zetnę włosy to zamieszkam w garażu-nawet nie w gołębniku bo gołębie się wystraszą i nie będą lataćHehe w sumie ich nie hoduje wcale bo od zawsze mam takie wlosy nie zapuszczam nie prostuje rosna sobie podcinam co 2-3 miesiace i tyle mysle w sumie o jakims cieniowaniu albo lekkich pazurkach ale tylko na koncach bo dlugie poki co mi sie nie znudzily i lubie u siebie dlugie stara nie jestem moge nosic jeszcze takieDD Poza tym moj skarb by mi nie dal sciac wojna by byla w domku.

mój powiedział,że jak zetnę włosy to zamieszkam w garażu-nawet nie w gołębniku bo gołębie się wystraszą i nie będą latać![]()

ja mam po gazowanym zaparcia ale czasem się chceWasze Dzidzie lubią gazowane napoje?? Moja chyba nie. Miałam smaka na Sprite, wypiłam szklankę, ale jakoś tak czuję, że to nie było dobre dla Małej. Brzuszek nie jest twardy ani nic, ale dziwnie mi na nim.

silną wole mam .. w koncu juz od kwietnia nie palęOj napewno bedzie ciagnacwiem sama po sobie ale sie zawzielam i postanowilam ze nie bede juz palic,od tamtej ciazy nie mialam papierosa w ustach a chcialo sie ,chcialo
musisz sie zawziasc i juz bo inaczej nie ma szans
ja balam sie ze nawet jak sobie raz pociagne to ogarnie mnie slabosc
w sylwka minie 4 lata jak nie pale wogole:-)i jestem z tego dumna bo jak widze ile kasy teraz kosztuja to szok
Ja o sledziu to pierwsze slyszewlasnie slyszalam ze powinno sie jesc duzo sledzi w ciazy
Co do farbowania to ja wiem ze nie wolno w pierwszym trymestrze potem juz mozna,najlepiej farba bez amoniakuja farbuje Loreal Casting.
a że i Bartek tez rzuca.. tylko stopniowo bo ciężko mu tak nagle.. teraz juz tylko rano do kawy se zacmi ale to też jak tylko od swojej mamy wysępi fajkę
wiec przypuszczam ze damy rade a mi się fajnie układa wszystko..ja bym się orzygała!!!![]()

jak to już któraś pisała-terror w domu:-)
Haha dobre dobre no tak to z tymi naszymi facetami jestmój powiedział,że jak zetnę włosy to zamieszkam w garażu-nawet nie w gołębniku bo gołębie się wystraszą i nie będą latać![]()