madziara-kr
Fanka BB :)
to podobno szczescie przynosija mam po gazowanym zaparcia ale czasem się chce
ptaki osrały mi okna i bluzki które powiesiłam na dworze kupą z czarnego bzu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to podobno szczescie przynosija mam po gazowanym zaparcia ale czasem się chce
ptaki osrały mi okna i bluzki które powiesiłam na dworze kupą z czarnego bzu![]()

Mea ty skubany lachonie to idziemy razem rodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
a tak poza tym to ciesze sie ze wsio ok!!;-);-)
troszku mnie zmartwila ta sprawa bo do raciborza aski chodzily ze wzgledu na rozalskiego, jak teraz go tam nie bedzie to w rydach beda tlumy:-
-(
Co bys powiedziala zebysmy se poszlaaly w sylwka i po nowym roku zaszczycily szpital swoja obecnoscia?? bo ja bym chyba wolala zeby moje dziecitko bylo ze stycznia niz z koncowki grudnia(bo generalnie to bedzie rok do tylu)