kopciuszek2107
Fanka BB :)
NESSI a jak ci sie pisze na Styczniowkach???Wbilas sie juz w grupe czy nadal musisz sie starac?
Ja na szczescie nie musze tesknic za moim mezulkiem:-)
Ja na szczescie nie musze tesknic za moim mezulkiem:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MEA a wy macie dzisiaj tez rocznice czy po prostu przy sobocie chcecie to uczcic?
NESSI ja spie i na plecach i na prawym i lewym bokuna lewym najczesciej ale w innych pozycjach tez.
No wiesz ja też się cieszę, problem się zaczyna jak trzeba jeszcze starszymi bandziorkami się zająć od jakiejś 7 do wieczora a się na siedząco zasypiaJa tam się cieszę, że Moja Myszka na ogół aktywna dość mocno bo jakby spała za długo to pewnie bym się martwiłaRzadko śpi za dnia a w nocy jak śpię to nie wiem. Jak budzę się na siku to nie śpi:-)

A najlepsze jest to że nigdy żadnego kleszcza nie miałam ani nic mi się w lesie nie przydarzyło! Ale boję się i już
widze obrazki i dziewczynki Jutki teza widzisz obrazki ??
NESSI a jak ci sie pisze na Styczniowkach???Wbilas sie juz w grupe czy nadal musisz sie starac?
haha moj B patrzy na mnie sie tak krzywo hahaha jak wygladam jak kwasimodoMarta bidaku ! NO widze cie normalnie w myslach ! ja przysiade sie do ciebie z wielkim zimnem na ustach ( wyleczone ) i nowym dziadostwem nie mialo gdzie sie rozniesc tylko na BRODE! Wiec se bedziemy siedziec razem dwa debile ty z opadnietym kacikiem ust i wysychajacym okiem na wieszchu a ja z wielkim pypciem na brodzie i obie z brzuchami ( bozeee kto nas chcial ??? ahahahah )
a ja teraz u mojego B z jego rodzicami w domku pomieszkujemy, bo u nas etap plytek i ladzenia gladzi, w kazdym razie ja juz sobie spie w pokoju, a jego ojciec jara jak smok, ale on na dole jara i tak zaglada za B do pokojuz gdzie ja juz kimalam prawie, a B do niego "No gdzie z tym petem tu włazisz", a on bez peta tylko tak od niego smierdzialo hahahahaha
i dobrze..
moja jak ostatnio wlazła na góre i zobaczyłam że ma fajke to zamknelam jej drzwi przed nosem i kulturalnie powiedzialam
'won mi z tym petem'![]()
Czesc Dziewczyny. Wpadam z krotkim pytaniem. Zacofana jestem, bo na ten temat bylo. Chyba jestem ostatnia, ktora nie miala jeszcze badania glukozy. No i mam watpliwosc czy to trzeba na czczo czy nie... ???
Poza tym temat wagi... Prawie w ogole sie nie ruszam, nie wychodze, bo katar i takie tam i mam do przodu na razie 10 kg no i smiesznie wygladam. Z tylu w ogole nie widac ciazy, talia i w ogole a z przodu dopiety balonik i to taki na granicy pepka))).
niestety na czczo![]()
akurat badanie glukozy to zawsze na czczo bo jakby nie to bysmy sie zapewne napchaly i zafalszowaly wyniki![]()
na czczo sie udajemy, pobierana jest krew przed testem pani rozmiesza proszeczek z glukoza w kubku wody, mamy to wypic w miare szybko, posiedziec jakis czas (mozna zabrac gazetki) i na koniec znow jest pobierana krew, wyniki testu pokazuja jak szybko schodzi glukoza z krwi i stabilizuje sie poziom cukrow![]()