joanna82
Mama Patryka i Filipka
NO i to mi sie podoba ahhahaha dobrze ze juz dobrzepowiem tak:już dawno tak dobrze nie spałam w nocy a dzisiaj robię śniadanie takie jakie lubi
ale kwiatów nie przeżyję!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NO i to mi sie podoba ahhahaha dobrze ze juz dobrzepowiem tak:już dawno tak dobrze nie spałam w nocy a dzisiaj robię śniadanie takie jakie lubi
ale kwiatów nie przeżyję!!
mea zaden stres ! Olac tonatalka tiramisu dzis jest jeszcze lepsze niz wczoraj /wczoraj w nawale jedzonka zostalo bo juz nam w brzuchy sie nie miescilo/
a moj chlop zamiast mowic tiramisu mowi "terazmisiu"
dzieki za poparcie w kwestii listy dziwne baby sa ale trzeba im odpuscic bo po co sie stresowac ... nam stres jest do niczego nie potrzebny![]()
ja też mam z cebulką!!!Mi maz wlansie trzasnol jajeczniceeeee na cebulce i pieczarkach !!! Mniam ,sie narychtowalam do kosciola na poranna msze dla dzieci _ ahhh z ta komunia teraz to masakra.ale Moje kochanie mowi ,"niunia ty moze nie jedz bedzie cie kregoslup bolal ja z malym pojade na msze ( chyba jeszcze tyle razy w tygodniu on do kosciloa nigdy nie jezdzil chyba ze za malego jak ministrantem byl ahhaah ale to tylko po to aby po kolendzie kase nazbierac ahhah ) a ty se usiadz na babybooma i z dziewczynami sie przywitaj i pozdrow piekne ciezarne ode mnie " NO czyz on nie slodki dzisiaj ahahhahaha
Wiec pozdrawienia Sle dla wszystkich ciezarnych grudniowek od mojego meza ooo !!

na polecenie m
Ja tez mam terazmisu w lodowce ,malemu nie smakowalo ale co sie dziwic posmak kawy i amarretto nie bylo mu znane ahahhah ,ale ja z mezusiem pojedlismy juz wczoraj bo sie doczekac nie moglam - Pozniej mnie zemdliłoooo ahhahaha oczywiscie przesadzilam na starcie z pazernosciaale wymyślił!
ja jeszcze też mam terazmisiu w lodówce
a moje zdanie nt listy zamieściłam na wątku z sondą-jak Asica chyba:-)

Straszne wmusić to w dziecko...
Mi maz wlansie trzasnol jajeczniceeeee na cebulce i pieczarkach !!! Mniam ,sie narychtowalam do kosciola na poranna msze dla dzieci _ ahhh z ta komunia teraz to masakra.ale Moje kochanie mowi ,"niunia ty moze nie jedz bedzie cie kregoslup bolal ja z malym pojade na msze ( chyba jeszcze tyle razy w tygodniu on do kosciloa nigdy nie jezdzil chyba ze za malego jak ministrantem byl ahhaah ale to tylko po to aby po kolendzie kase nazbierac ahhah ) a ty se usiadz na babybooma i z dziewczynami sie przywitaj i pozdrow piekne ciezarne ode mnie " NO czyz on nie slodki dzisiaj ahahhahaha
Wiec pozdrawienia Sle dla wszystkich ciezarnych grudniowek od mojego meza ooo !!
To na kiedy Ty masz termin? bo ja w sumie na poczatek grudnia na 10ego a dopiero zaczynam 32 tydzien...Mea ale zajmować się tym dużym to sama przyjemność
Marta gdybym ja miała rodzić w 36 tc to zostały by mi 2 tyg i 5 dni-o nie!!!!!!!
myślę co na śniadanko zjeść-chyba będzie jajecznica![]()
Miły to on jest tylko czasami mu cos odwali ale to bardziej przeze mnie niz przez niego ahahahha !on naprawde taki mily czy czegos od ciebie chce ??![]()
Ale sie biedny boi ,wiec i tak nie ruszy ahahahh ! ( ostatnio slyszal na wizycie ze musimy przystopowac z sexem np.co by nie przyspieszyc kolejnego porodu i ze teraz trzeba ze wszystkim uwazac) NO i wziol se to chlopina bardzo do sercaaaaaaaaaaaaaa!
chyba ze chce co bym sama cos zdziala bez udzialu mojej malej