• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Witam lasencje.
Wojtysiowa ty to już plackiem leż.
Marta coś chciała, żeby zabrał jej ktoś brzuch na 2 godziny:-D:-D, jeszcze czego zachłannica jedna jakby chciała na 40 min. to byśmy jej załatwiły ale na 2 godziny a fe nic nie dostanie bo się rozwydrzy :-p;-)
Teściowa to powinien być nowy wątek, tam by tylko ku... leciały i szmaty jakieś :-D
Szczerze to współczuje ale moja zajmuje jakieś 1 lub 2 miejsce po tym jak Amelka umierała mi w szpitalu a szmata przyjechała sobie z niemiec i do A. że co on ma za żonę , żeby po pracy obiadu nie było. Bo powinnam dziecko zostawić i z kliniki przyjeżdzać robić obiad bo i tak nie wiadomo czy z tego (czyt. z Amelki) coś będzie. A ta poszła sobie tipsy robić to mogła synusiowi obiad walnąć. Franca jedna a szkoda słów
:wściekła/y: No i do końca życia ma u mnie przeje....
dla mnie to czysta abstrakcja:tak:
współczuję!!

reklama
Sluchajcie siedzę i sobie śpiewam "ciągle zimno i pada i zimno i pada na to miejsce w środku europy, gdzie pieniądze mają tylko nieliczni a waluta to polski nowy złoty..."
I dostaje sms od męża "zimno i pada i zimno i pada..." No nie mogę i to nie jest 1 raz... masakra:-D

też tak czujemy:tak:

żart miesiąca:
dzisiaj w środku nocy budzi mnie mąż i mówi:
on: kochanie a czy ty już jesteś spakowana do szpitala?
ja: nie
on: to na co ty czekasz?
ja: bo mam jeszcze czas?
on: przecież ty możesz w każdej chwili urodzić!!!tobie to się weźmie jakieś szmatki do szpitala ale dzidziusiowi?? a skąd je będę wiedział co mam wziąć??:-D

męski instynkt??

Popłakałam sie ze smiechu !!!!!!!! Szczegolnie tego ze cie zbudzil ze snu hahahahah ,oj biedna .....chyba do mezusia coraz mocniej dociera powaga sytuacji :)

Czesc laseczki jeju ale pogoda ja zjadlam sniadanie i musze sie szykowac do miasta to euro cholerne wymienic a mi sie tak nie chce ze szok no ale co zrobic:(
Wlasnie pasteryzuje moje ogorasy oby wyszly bo to moj pierwszy przetwor hehe a na obiad jakas zapiekanke zrobie kupilam mozzarelle baklazana i pomidory w puszce podobno dobra zobaczymy bo nigdy nie jadlam.
Georgina - trzymam kciuki za usg!!!
Wojtysiowa - lez tam ladnie i sie nie ruszaj :)
NO a ja sie ruszycc musze wiec do odpisania paaaaaaaa

Popłakałam sie ze smiechu !!!!!!!! Szczegolnie tego ze cie zbudzil ze snu hahahahah ,oj biedna .....chyba do mezusia coraz mocniej dociera powaga sytuacji :)

chyba:-D
ale najlepsze jest to,że w nocy złapał mnie skurcz w łydkę a ten jeszcze zaspany myślał,że dostałam skurczy-zerwał się z łóżka i zaczął po domu biegać nie słuchając mnie kiedy próbowałam mu przetłumaczyć,że to tylko łydka:-)
jak ja się dzisiaj uśmiałam
no tatuś jak się patrzy

Dagmara-telepatia?

A ja się dopiero teraz witam z rana z Wami kochane, ale zaraz na calkiem lezaca pozycje przechodze znowu. Wczoraj skurcze, lekarz i wstrzymanie porodu dzis na szczescie przeszlo/ mam nadzieje/ wiec uparlam sie ze bede w domu. Jedyny plus ze mąż przyjechał zeby do kraka mnie zabrac ale to jak czynnosc skurczowa macicy calkiem sie skonczy:/
Ty sie nam babo tutaj nie wyglupiaj ,tylko lez i odpoczywaj! Jeszcze masz czas na rodzenie !!! Trzymam kciuki co by Julka posiedziala jak najdluzej u mamusi :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry