• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Witam lasencje.
Wojtysiowa ty to już plackiem leż.
Marta coś chciała, żeby zabrał jej ktoś brzuch na 2 godziny:-D:-D, jeszcze czego zachłannica jedna jakby chciała na 40 min. to byśmy jej załatwiły ale na 2 godziny a fe nic nie dostanie bo się rozwydrzy :-p;-)
Teściowa to powinien być nowy wątek, tam by tylko ku... leciały i szmaty jakieś :-D
Szczerze to współczuje ale moja zajmuje jakieś 1 lub 2 miejsce po tym jak Amelka umierała mi w szpitalu a szmata przyjechała sobie z niemiec i do A. że co on ma za żonę , żeby po pracy obiadu nie było. Bo powinnam dziecko zostawić i z kliniki przyjeżdzać robić obiad bo i tak nie wiadomo czy z tego (czyt. z Amelki) coś będzie. A ta poszła sobie tipsy robić to mogła synusiowi obiad walnąć. Franca jedna a szkoda słów
:wściekła/y: No i do końca życia ma u mnie przeje....
to chyba nie suka tylko sukmistrz!!
ak mozna nie miec serca...
jeszcze jesli chodzi o male bezbronne dzieci...
wspolczuje...

reklama
chyba:-D
ale najlepsze jest to,że w nocy złapał mnie skurcz w łydkę a ten jeszcze zaspany myślał,że dostałam skurczy-zerwał się z łóżka i zaczął po domu biegać nie słuchając mnie kiedy próbowałam mu przetłumaczyć,że to tylko łydka:-)
jak ja się dzisiaj uśmiałam
no tatuś jak się patrzy

Dagmara-telepatia?

Bardziej bliźniaki syjamskie:szok:
Ostatnio on sobie w kuchni a ja w wanie i też to samo zaczęliśmy śpiewać ni z gruchy ni z pietruchy.
Wychodzę w ręczniku i wyje a on to samo tylko w innym miejscu. Ale mieliśmy polew :-D

chyba:-D
ale najlepsze jest to,że w nocy złapał mnie skurcz w łydkę a ten jeszcze zaspany myślał,że dostałam skurczy-zerwał się z łóżka i zaczął po domu biegać nie słuchając mnie kiedy próbowałam mu przetłumaczyć,że to tylko łydka:-)
jak ja się dzisiaj uśmiałam
no tatuś jak się patrzy

Dagmara-telepatia?
hahahahah ja tez mialam taka akcje ostatnio ,dre sie "skurczzzzz !!! " I zarzucam noge na mojego ,a ten sru z wyra i zaczyna szukac ciuchow do ubrania ,ja sie dre "Qurwa co ty robisz? skurcz pomoz!" a ten do mnie" no juz rybko jedziemy juz "
Matko boska zanim zajarzyl o co chodzi to juz mnie skurcz puszczal !!!

I wez tutaj gadaj facetowi co by byl opanowany ahahhahah

hahahahah ja tez mialam taka akcje ostatnio ,dre sie "skurczzzzz !!! " i zarzucam noge na mojego ,a ten sru z wyra i zaczyna szukac ciuchow do ubrania ,ja sie dre "qurwa co ty robisz? Skurcz pomoz!" a ten do mnie" no juz rybko jedziemy juz "
matko boska zanim zajarzyl o co chodzi to juz mnie skurcz puszczal !!!

I wez tutaj gada facetowi co by byl opanowany ahahhahah

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

NIewiemmmmmm ,maz zrobi ahahhaha :)
Napewno bedzie pomidorkowka z makaronem ! Na drugie ?? musze poszperac w necie na co mam ochote ,jak dostane slinotoku to znaczy ze to bedzie na obiad na drugie hahaha

A ty co robisz dobrego??????
no właśnie nie wiem
myślę i póki co nie dostaje ślinotoku :-D
Dagmarka-my z kolei zawsze dzwonimy do siebie w tym samym czasie i ogólnie mamy taki sam tok myślenia nie mówiąc już o tym,że wyglądamy jak rodzeństwo:tak:

No widzisz to wogóle się będzie pogłębiać :-D z wiekiem a konkretniej z czasem trwania małżeństwa:-D

Czekajcie czekajcie A. wczoraj wymyślił, że skoro nie chcę dla małego imienia Juliusz to możemy dać Hieronim Szok

Ostatnia edycja:
Ja właśnie zrobiłam deserek na szybko, piankę wiśniową i myślę co by tu dalej, dziś dzień śpiący.... Mięso na gulasz się rozmraża, tylko cebuli mi brakło, trudno będzie z kostką knorra cebulową:-)
Muszę chyba spisać co do torby szpitalnej mi jeszcze brakuje...tak na wszelki wypadek...:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry