G
Georgina
Gość
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://annapawleta.com/blog/magda_niv/File0001.jpg
Super pomysły na ciążowe brzuszkowe fotki!
Super pomysły na ciążowe brzuszkowe fotki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja myszka też się uaktywniła i dostałam w żołądek-mało brakowało a nie dobiegłabym do łazienkiJa przy mojej Myszce chyba nigdy bym nie poszła spać bo jest cały czas aktywna![]()
Wiecie , podjelam decyzje ,ze jak tylko nasz Max sie urodzi i bedzie zdrowiutki - a bedzie :-) to odrazu zapisujemy sie na basen.
Sa tam dzieciaczki od 2-3 miesiaca zycia i sa cudowne. Male rybki.. I moj tez taki bedzie. Cxy ktoras z Was tezo tym myslala?
Zapytaj gina na pewno ci zaleci, po co się męczyć, a magnez wpływa też pozytywnie na twardnienie brzusia i układ nerwowy:-)
DOKŁADNIE mnie juz przed ciaza katowaly skurcze łydek i brałam magnez dla mnie najlepszy Magnez B6 "MG +B6 " pomogł mi a teraz w ciazy znow go wyłykałam i problem znikną a miałam tak mocne ze płakałam z bólu czasami .
nie przeoczyłaś-ja też ostatnio o Niej myślałamAle piszecie:-) Widać że wekend się skończył;-)
Co do basenu dla małych dzieci to też z chęcią bym poszła ale nie mam gdzie
Nie wiem Mea o jakim basenie ty myślisz ale ja na pewno nie poszłabym do Pawłowic i gdzieś koło Wodzia też reklamują naukę pływania!
Trzeba mieć tam pozwolenie od doktora że maluszek jest zdrowy!
Bratowa chciała iść z synkiem w zeszłym roku i nie dostała pozwolenia chyba że na własną odpowiedzialność! Bo jak stwierdziła pani doktor tyle do niej potem maluchów chorych trafia że szok!
Więc trudno z Hanią dałam spokój to teraz też się nie wybieram!
Jutka nic więcej nie pisała z tego co wiem!
A Helcia też się długo nie odzywała chyba że coś przeoczyłam:-(
ale ja nie mowie ze bede czekala do konca wakacji tylko do wiosny a wiosna o ile sie nie myle zaczyna sie w marcu![]()