reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2009

Witam z rana,
Wstałam sobie, patrzę przez okno a tu szok :szok: Bielusieńko biało nawet drogi, mój mężulek musiał wrócić z drogi do pracy do domciu żeby opony zmieniać.
Ja jestem na L4 od połowy sierpnia - bo mimo że wszystko jest w porządku i pracę też mam "lekką" to za często mam skurcze więc dostaję L4 bo gin się boi żebym nagle przedwcześnie nie urodziła.

reklama
i owszem wykorzystajmy wszystko co sie da teraz bo potem bedzie dopiero biegania, wstawanie w nocy:-)
ale ja wpadlam na pomysl jak zaangazowac meza w nocne karmienie:-)
postawie lozeczko od jego strony lozka i bedzie mi musial podawac dziecko:-D
tylko on sie nie chce zgodzic nie wiem czemu:-D

oj korzystajmy korzystajmy :tak:
Ja mojego tez chce zangazowac w nocna opiekę czasem ,bo z doswiadczenia kolezanek wiem ,ze nie jest łatwo... Zakupilam wiec buteleczki, laktator i podgrzewacz w tym celu :tak:...a mój jak to zobaczył zaczął się śmiać i mówi -'ja wiem co Ty kombinujesz i po co to kupiłaś':-D

Witam się z rana! Ale wy piszecie po nocach:-)
Mea co u ciebie pada:szok::szok::szok:Ten Rybnik to chyba na innej planecie jest bo u nas nic nie pada;-)

Marta no nie zgodzę się z tobą że osoby które tyle razy zdają prawko nie powinny go dostawać!
Moja siostra zdała za 13 razem i NA PRAWDĘ umiała jeżdzić ale tak ją stres zjadał na egzaminie! I oczywiście do głowy jej nie przyszło tłumaczyć się że jej pachołki przestawiają:-)
Ja już zdawałam 6 razy, za każdym razem ja zawaliłam a nie złośliwy instruktor a uważam że dobrze jeżdzę!
Ale ze mnie taka śmieszna istota że jak mam z kimś obcym gadać i jeszcze ma mnie egzaminować to koniec!

ja 178 hehe i tez ponad 10 juz utyłam i moj maz sie smieje ale ja mam WIELKA BABE hehehe :laugh2:
ja 175cm ,ale nie mam problemów z ubieraniem...fakt faktem szczupak ze mnie a przytylam 5-6kg tzn nie przytylam tylko w brzuchu to mam:tak::-D spodnie tylko mam ciązowe a reszta normalne ubrania wszystkie...nawet kurtka jedna jest dla mnie dobra ,bo taka rozkloszowana:tak:
Zobaczymy jak bedzie potem ,bo narazie 96cm w brzuszku, później może być gorzej w coś się zmieścić :tak:

Witam się z rana! Ale wy piszecie po nocach:-)
Mea co u ciebie pada:szok::szok::szok:Ten Rybnik to chyba na innej planecie jest bo u nas nic nie pada;-)

Marta no nie zgodzę się z tobą że osoby które tyle razy zdają prawko nie powinny go dostawać!
Moja siostra zdała za 13 razem i NA PRAWDĘ umiała jeżdzić ale tak ją stres zjadał na egzaminie! I oczywiście do głowy jej nie przyszło tłumaczyć się że jej pachołki przestawiają:-)
Ja już zdawałam 6 razy, za każdym razem ja zawaliłam a nie złośliwy instruktor a uważam że dobrze jeżdzę!
Ale ze mnie taka śmieszna istota że jak mam z kimś obcym gadać i jeszcze ma mnie egzaminować to koniec!
ja też miałam bardzo duży problem z opanowaniem stresu na egzaminie,ale postawiłam na pewność siebie i udało mi się zdać za pierwszym razem:tak: Mój instruktor zawsze mi mówił,że najważniejsza jest zdecydowana i pewna jazda ,bo jak egzaminator widzi spanikowaną babe to czesto taką oblewa :crazy: i u mnie się sprawdziło, choc mógł mnie oblac, bo dwa bledy popełniłam:tak:

oj korzystajmy korzystajmy :tak:
Ja mojego tez chce zangazowac w nocna opiekę czasem ,bo z doswiadczenia kolezanek wiem ,ze nie jest łatwo... Zakupilam wiec buteleczki, laktator i podgrzewacz w tym celu :tak:...a mój jak to zobaczył zaczął się śmiać i mówi -'ja wiem co Ty kombinujesz i po co to kupiłaś':-D

No mezulek wie co kabinujesz:-D:tak:dobrze powiedziane:tak:

reklama
Do góry