reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2009

swieta prawda!
dziewczyny ja uwazam ze jezeli komus zalezy aby byc z nami to sie bedzie udzielal.
nie sztuka jest napisanie "hej urodze tego i tego w grudniu dopisuje sie " My przeciez i tak tych dziewczyn nie kojazymy ! Fajnie jak jest nas coraz wiecej i to nie wazne czy ktos sie dopiusje teraz czy przed samym grudniem czy jest od poczatku ,wazne jest aby sie zaczol udzielac i poznawac nas a my ja :)

zgadzam się !:tak:

reklama
NO ja tez sie zgadzam bo dosc pozno sie zapisalam do Was kochane ale to dlatego ze nie mialam pojecia ze takie forum fajne istnieje znalazlam je przez przypadek i na poczatku nikogo tu nie znalam i troche mi glupio nawet bylo napisac bo wszystkie sie znalyscie i wogole ale napisalam i okazalo sie ze laseczki sa tu swietne przyjma milo kazdego, pogadaja, poradza wystarczy tylko napisac. Teraz to juz wiem kto jest kto i jakie ma problemy i wogole jest fajnie nalezec do tego forum!!!

glukometr :D ja czesto sobie mierze cukier u mamy i potem chodze z obolalymi paluchami !! masakra jak bym sie tak miala kloc kilka razy dziennie !!!
NO a ja tak musialam ,juz nie tak czesto ale sie kuje co jakis czas!
Ale na poczatku 3 razy dzinnie chyba sie kulam ,bozeeeee toz to koszmar byl ile razy zabralam plaec przed ukuciem - panikara jetem ze szok !

swieta prawda!
dziewczyny ja uwazam ze jezeli komus zalezy aby byc z nami to sie bedzie udzielal.
nie sztuka jest napisanie "hej urodze tego i tego w grudniu dopisuje sie " My przeciez i tak tych dziewczyn nie kojazymy ! Fajnie jak jest nas coraz wiecej i to nie wazne czy ktos sie dopiusje teraz czy przed samym grudniem czy jest od poczatku ,wazne jest aby sie zaczol udzielac i poznawac nas a my ja :)
ja tez uwazam ze ta lista to nie spis dzieci i danych statystycznych tylko pewna spolecznosc...
ja tez ne jestem z wami od samiutkiego poczatku ale sie tak juz przyzwyczailam ze nie ma dnia zebym tu nie zajrzala, ani dnia zebym nic nie naskrobala:-)
nie wierze w brak czasu bo jeden post to jak sms zawsze sie znajdzie kilka sekund...
tylko trzeba byc zainteresowanym tematem..

reklama
tak to zrozumialam i troche wydedukowalam /czy dobrze to nie wiem/ bo jak mowilismy o puchnieciu to gin mi rzucil "a wody ile wypijasz w ciagu dnia bo musisz przynajmniej 2-3 litry pic !!" stad moje skojarzenia picia z zatrzymywaniem wody .. .czy slusznie ?? nie wiem
Mea mi tez gin zaznaczyl przy obrzekach abym duzo pila i duzo lezala !Ale ja jak zaczne pic to i zaczynam biegac do kibla ahahahaha :) Napewno cos w tym jest !

Do góry