emwu76
Fanka BB :)
Reszta wyjdzie w MYCIU , 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To tak jak ja, nie jestem od poczatku, ale staram sie nadazac za waszymi sprawamiNO ja tez sie zgadzam bo dosc pozno sie zapisalam do Was kochane ale to dlatego ze nie mialam pojecia ze takie forum fajne istnieje znalazlam je przez przypadek i na poczatku nikogo tu nie znalam i troche mi glupio nawet bylo napisac bo wszystkie sie znalyscie i wogole ale napisalam i okazalo sie ze laseczki sa tu swietne przyjma milo kazdego, pogadaja, poradza wystarczy tylko napisac. Teraz to juz wiem kto jest kto i jakie ma problemy i wogole jest fajnie nalezec do tego forum!!!
Niestety w zwiazku z faktem, ze pracuje a po pracy mam jeszcze dodatkowe zajecia, nie mam za duzo czasu na udzielanie sie
ale staram sie jak moge;-) Fajnie jest was podczytywac i wiedziec co sie dzieje u grudniowek i ich dzieciaczkow :-)A u nas nie ma sniegu !!! Ale pizga niemilosiernie ,mokro i wietrzenie aja tez witam w sniezne ranou nas 2 st na plusie ale sniezek sypie ...
ja bym pewnie jeszcze z pol godzinki pospala ale mnie listonosz obudzil lajza ... zadzwonil na dzwonek i poszedl ... nicto ide zmajstrowac jakies sniadanko i za chwile wracam![]()
z tego co ja dowiadywałam się w pracy to 10 dni L4 w przypadku kiedy kobieta po porodzie nie jest w stanie nic robić i trzeba się nią opiekowaćchyba zawsze ma..kuzynka meza rodzial w zeszlym roku i lekarka wystawila jej mezowi L4 na 14 dni na opieke nad zona i dzieckiem...
mam nadzieje ze my tez dostaniemy...
ale to dopiero po dwóch latach:-(jutro chyba pojedziemy kupic materacyk do lozeczka
) sa z pianki poliuretanowej, takiej jak stosujew sie w inkubatorach ... ale nie wiem jak to jest w rzeczywistosci ;-)Jeszcze nie...pakujecie juz torby do szpitala??

NO to Qurwa pieknie ahahahhaja 178 hehe i tez ponad 10 juz utyłam i moj maz sie smieje ale ja mam WIELKA BABE hehehe![]()
i gada do niej "hymmmmm DUZO CIE "ja torby nie mam spakowanej ale wszystkie rzeczy mam w jednej szufladzie gotowe do szybkiego wrzucenia w torbe..to tak jak moj...
pakujecie juz torby do szpitala??