reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2009

reklama
jej zeby te Jutki Juniorki tylko byl zdrowe....
nawet nie wiedzialamze jutka z kielc pochodzi,...bo ja tez...

a co do twardnenia i skurczy to skurcze trwaja tak kolo 30 sekund, a twardnienie czasami mnie trzyma kilka godzin..;/
takze kopciuszku polez obie toszke i odpocznij...

zmykam troche z mezem pogadac..
bo ostatnio spedzam wieczory przed lapkiem a on przed swoim...
moze czas zajac sie troche soba nawzajem bo moze niedlugo niebedziemy mieli na to czasu...
a potem kapiel i spanko bo juz mnie scina pomalu..
dobranoc:-)

jej zeby te Jutki Juniorki tylko byl zdrowe....
nawet nie wiedzialamze jutka z kielc pochodzi,...bo ja tez...

a co do twardnenia i skurczy to skurcze trwaja tak kolo 30 sekund, a twardnienie czasami mnie trzyma kilka godzin..;/
takze kopciuszku polez obie toszke i odpocznij...

Tak tylko ja nie czuje zebym miala skurcze,mi dzis po prostu zrobil sie na chwile twardy brzuch i to wszystko,za momencik przeszlo i teraz jest narazie ok.

arabella- Twoja starsza córeczka tak ślicznie ma na imię, strasznie mi się podoba imię Michalina, Michalinka, Miśka, Misia, ale mam synka Michałka i chyba byłoby przegięcie mieć Miśka i Miśkę, dlatego będzie Hania , a do synka mówię czasami Michalinka

Dzięki! Mieliśmy imię wybrane dla chłopca - Michał. I ta Michalina to tak z braku laku. Teraz nie wiem kto będzie, ale Michał mi się podoba i nie miałabym nic przeciwko, żeby tak dac na imię. Mój szwagier ma Kamilę i Kamila a jak się miało urodzić trzecie to wszyscy się śmiali, że będzie Kamilątko.
A jak u nas będzie dziewczynka to może właśnie Hania!

reklama
wiecie tak sie jeszcze zastanawialam ... skoro nie potrafie nic wymyslic z tanim mieszkankiem w opolu to moze wyciagniemy od jutki ile placi za hotel i zrzucimy sie jakos i przynajmniej kilka dni z dziewczynkami dostanie w prezencie od nas ??

ja nie moge ... samobója strzelili !!!! ide to wylaczyc bo wstyd ...

Do góry