Hej lachonki... u mnie tez dzisiaj śniegu napadlao, deszczyska nie wiadomo jeszcze czego, ciapa taka ze nieporozumienie...
Bylam dzisiaj na wykladach od 10 do 15 plecy prawie mi pekly na pół. Ale co mnie laska nie wkurzyla. Tydzien temu na wykladach (bo teraz mamy zawsze w srody) podbija do mnie i mowi o jak ladnie wygladasz tylko ci dupa urosla, ale to dobrze ze ci urosla, przemilczalam. Dzisiaj znowu pizdzielec do mnie podłazi i mowi tak "czesc grubasie, aled jestes bladfa tydzien temu lepiej wygladas" zagotowalo sie we mnie. Mowie ty a ty co? tydzien temu mowisz mi ze mam wielka dupe dzisiaj tez ci cos nie pasuje mowie moze wez lepiej nic do mnie nie mow. Ale mnie zdrażnila, a sama taka blada jak hiena cmentarna wrrr
ja tez za pierwszym razem zdalam, ale jakos sie ne stresowalam bo po prostu doszlam do wniosku ze pewnie i tak nie zdam i na luzaku jakis tak jechalam gadalam sobie z instruktorem, a z placu wyszly 3 osoby tylko 
ja tes ja tes lubie w nocy se posiedziec i pospac do poludnia 
tez tak mam ze jak gryze to normalnie krew na jablku hehe, ale i tak se jem bo mam na nie taka ochote
wiecie co bo wlasnie wyczytalam w ksiazce do ginekologiii ze tak sie dzieje z tymi dziasłami bo zmiany hormonalne pwoduja ze rozrastaja sie naczynia w dziaslach i dlatego bardziej krwawia