reklama

Grudzień 2009

reklama
witam
ja równiez jestem za tym pomyslem ze zbieraniem pieniazków dla judyty kazda suma jest wazna
i tez tak siedziałam i myslałam jak tu zrobic zeby sie zgodzila i przyszło mi do głowy to samo co joannie zeby postawic ja przed faktem dokonanym ze juz sie zorganizowalismy i nie ma wyjscia
u mnie na studiach niedawno tez zbieralismy na zabieg dla córci kolegi i to naprawde nie były wielkie kwoty a suma zebrała sie niezła

O kurcze, dziewczyny, wiecie że aż mam łzy w oczach że taką fajną akcję udało sie zorganizować.
Mea, napiszę Ci priva w sprawie tego pokoju w Opolu bo mi się coś przypomniało
Co do wagi to nie ma się teraz co przejmować- moja mama ze mną i najmłodszą siostra przytyła 10 kg, ze srodkową- 30 kg!! I po wszystkich trzech ciażach wracała do wagi wyjściowej po 2 tygodniach. Wiek tez nie miał znaczenia bo między nami jest spora róznica wieku- 9 lat. Więc ja się jakoś nie dręczę moją 13 in plus;-)
U mnie dziś na obiadek canelloni- mniam:-) Zaraz muszę się chyba zabrać za produkcje;-)

ide se kurze powycierac bo mi cos sie wydaje ze sie nakurzyło.. ;/
okno od srodka bym se musiala tez wypucowac ale to jak B wróci to go namowie do zmiiany fianki bo mi sie we łbie kreci jak mam dlugo rece w gorze :-D

ide se kurze powycierac bo mi cos sie wydaje ze sie nakurzyło.. ;/
okno od srodka bym se musiala tez wypucowac ale to jak B wróci to go namowie do zmiiany fianki bo mi sie we łbie kreci jak mam dlugo rece w gorze :-D
Ty to nawet nie próbuj tymi łapami w górze wymachiwać!! To podobno niezbyt bezpieczna pozycja dla ciężarnej- moja ciocia wieszając firanki przyspieszyła sobie poród o miesiąc prawie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry