• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
"Dziewczyny jestescie kochane!!! Naprawde najcudowniejsze na Swiecie. Az sie poplakalam. Ale ja nie moge na to pozwolic. Kazda z Was spodziewa sie maluszka i ja dobrze wiem jak wtedy liczy sie kazdy grosz.
Juz kiedys Wam pisałam jak bardzo sie ciesze, ze Was mam i ze zawsze moge sie wygadac, wyplakac i posmiac razem z Wami. Dziekuje Wam z calego serduszka, ze jestescie."

to napisala - ale ja je nie popuszcze !!!!!!! Spoko :)

Dziewczyny jestescie niesamowite, naprawde!! Bardzo Bardzo Wam za wszystko dziekuje!!! Szczerze Wam powiem, ze w realu nie mam nawet tak wspanialych przyjaciol jak wy!

Wzruszylyscie mnie do granic mozliwosci i brak mi slow, zeby opisac to co teraz czuje.

Dziekuje rowniez za pomysl o ktorym napisala mi Asia, mam na mysli pieniadze. Ale wierzcie mi, ze ja naprawde nie moge ich od Was przyjac. Kazda z Was spodziewa sie maluszka i ja dobrze wiem jak bardzo potrzebne sa wtedy pieniadze.Musicie myslec o swoich malenstwach.

Dziekuje za kazde slowo, wiadomosc na nk i w prywatnych wiadomosciach. Nigdy tego nie zapomne, naprawde.

Sciskam Was najmocniej jak umiem!
Judyta

Ojeju dopiero dotarlam do domku a wyszlam o 7 rano hihi NO wiec napisze co u mnie a potem musze Was nadrobic co tam dzis naskrobalyscie kochane.
W Szczecinie jakas masakra dzis byla wszedzie korki ogromne i wybily studzienki tramwaje nie jezdzily to wzielam taxe i jakos dojechalam na te wyniki okazalo sie ze tam juz kolejka na maxa czekalam prawie godzine na pobranie oczywiscie nikt mi miejsca nie ustapil chociaz zdjelam plaszczyk i brzuchem swiecilam faceci siedzieli z dupami i sie dziwnie na mnie patrzyli dopiero pozniej miejsce sie zwolnilo to sobie usiadlam.
Glukoza tragedia zapomnialam cytryny i prawie pawia puscilam pol godziny siedzialam z glowa do gory ale jakos dalam rade no 3 raz bym nie przezyla:)
Pozniej poszlam do lumpka z 2 godziny tam spedzilam ale jakie cuda kupilam dla malej normalnie rozkoszne niektore z metkami popstrykam pozniej fotki i wkleje na cudenka. Potem poszlam do znajomych objadlam sie frytek i siedzialam tam im na glowie ale nie chcieli mnie wypuscic caly dzien hehe ale fajnie bylo bo ciagle sama to z przyjemnoscia posiedzialam. No i odwiezli mnie do domku pojadlam kanapek i wsio wyniki jutro wiec trzymajcie kciuki oby dobre wyszly. Ide Was nadrabiac:)

Dziewczyny jestescie niesamowite, naprawde!! Bardzo Bardzo Wam za wszystko dziekuje!!! Szczerze Wam powiem, ze w realu nie mam nawet tak wspanialych przyjaciol jak wy!

Wzruszylyscie mnie do granic mozliwosci i brak mi slow, zeby opisac to co teraz czuje.

Dziekuje rowniez za pomysl o ktorym napisala mi Asia, mam na mysli pieniadze. Ale wierzcie mi, ze ja naprawde nie moge ich od Was przyjac. Kazda z Was spodziewa sie maluszka i ja dobrze wiem jak bardzo potrzebne sa wtedy pieniadze.Musicie myslec o swoich malenstwach.

Dziekuje za kazde slowo, wiadomosc na nk i w prywatnych wiadomosciach. Nigdy tego nie zapomne, naprawde.

Judyta

my ci tak latwo nie odpuscimy kochana !!! pieniazki juz splywaja a prezentow sie nie odmawia !!!!

reklama

Judyta

Judyta tak jak ci mowilam !!! Kasa juz wpływa na konto na ktorym zostac nie moze a odeslac tez jej nie mozemy bo to bezsensu !!!! Pieniazki sa prezentem dla dziewczynek od nas -babyboomowych ciotek - wiec PROSZE CIE zrób to dla swoich coreczek!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry