• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Jutka Kochana pozwól nam sobie pomóc. Właśnie dlatego, że każda z nas nosi pod serduszkiem Maleństwo, chcemy się z Tobą podzielić tym czym możemy. Chcemy, aby dziewczynki miały mamę przy sobie. A pieniążki już płyną do Was:)

Wow, Jutka - dziewczyno, tak łatwo się nie wymigasz. :-D:-D:-D Nie prowokuj Nas, bo normalnie zrobimy najazd ciężarówek na Opole i dopiero będzie. :tak:

A myślę że Naszym Maluszkom nic nie będzie jeżeli kupimy im troszke mniej ciuszków. Baaa, nawet będą dumne że mają takie fajne Mamuśki :tak: Mój kopie jak szalony więc jest na TAK!!! Hi hi.

Ja naprawde nie wiem co mam napisac. Widze, ze bedziecie mnie bombardowac z kazdej strony zebym tylko sie zgodzila:szok

BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE W IMIENIU SWOIM I MOICH CORECZEK!

Nie wiem jak ja sie Wam odwdziecze, ale naprawde bardzo dziekuje!!!

mea jak sie dodzwonisz do niej naj znac ! Ja bede z doskoku lukac co tutaj sie dzieje ide bo tesciu przyjechal Qurwa niby tylko na chwile ale juz troche siedzi wrrrr i nawet nie mam jak sie teraz do Judyty dodzwonic !

Bede zagladac na forum lub na nk caly czas !

Judyta - bo przeloze przez kolana i dam klapsa

Ja naprawde nie wiem co mam napisac. Widze, ze bedziecie mnie bombardowac z kazdej strony zebym tylko sie zgodzila:szok

BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE W IMIENIU SWOIM I MOICH CORECZEK!

Nie wiem jak ja sie Wam odwdziecze, ale naprawde bardzo dziekuje!!!

PRZECIEZ CI MOWILAM ZE NIE ODPUSCIMY ! Dziewczynki sa najwazniejsze wiec robisz to dla nich :) Dzielna dobra dziewczynka :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry