reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kochane,

Dziekuje Wam jeszcze raz za wszystko! Bede tu do Was zagladala w przerwach kiedy nie bede z dziewczynkami.

Tez trzymam mocno za Was kciuki.

Kopciuszku za Twoja coreczke rowniez, oby szybko wrocila do zdrowia!!!:tak:

A teraz wybaczcie, ale poloze sie juz, bo zaczynam ledwo widziec na oczy. Sciskam Was mocno i zycze dobrych snow.

Kochane,

Dziekuje Wam jeszcze raz za wszystko! Bede tu do Was zagladala w przerwach kiedy nie bede z dziewczynkami.

Tez trzymam mocno za Was kciuki.

Kopciuszku za Twoja coreczke rowniez, oby szybko wrocila do zdrowia!!!:tak:

A teraz wybaczcie, ale poloze sie juz, bo zaczynam ledwo widziec na oczy. Sciskam Was mocno i zycze dobrych snow.

spij spij i niech ci sie same mile rzeczy przysnia :D

MEA ale jak ja mam sie zabezpieczyc?Sama nie wiem co moge zrobic,przeciez musze byc teraz blisko niej:tak:uwazam jak moge.
No i zla wiadomosc,wlsnie moja corcia zwymiotowala lekami:-(mam nadzieje ze choc troche juz zaczely dzialac.Normalnie ryczec sie chce ale w porownaniu z tym co teraz przezywa Jutka to pikus.

kopciuszku powinnas jutro isc i tak z nia do lekarza i moze przepisze jakies zastrzyki !! bo przy anginie wymioty sa czesto a zastrzyki napewno sie przyjma w organizmie ... a ty lykaj jakies rutinoscorbiny czy cos ...

To się wzruszyłam tymi kruszynkami. Sentymentalnie zrobiło się na naszym forum.
Jutka - trzymam kciuki za Twoje maleństwa- są strasznie dzielne i Ty również bądź dzielna.
:-):-)

Oj bardzo sentymentalnie;) I w sumie temat ostatnich dni na forum to Jutka;)) A raczej jej Maleństwa. Ważne, że zaczęłyśmy działać a nie tylko pisać:) Jutka dużo zdrówka dla Maleństw;* A Ty odpoczywaj ile się da;*

reklama
A ten dzień znowu przeleciał mi przez palce, odebrałam dziecko ze szkoły zjedliśmy obiad (misiek pół miski lecza ja trzy), odrobiliśmy lekcje, pouczyliśmy się angielskiego, stoczyliśmy walkę przy czytaniu "Chatki Puchatka" i wybiła godzina 22.
Jutro 16-ty - dokumenty do księgowej nie przygotowane (termin do 10-tego)- zabije mnie, ukatrupi i powiesi , ale cóż, nie mam już siły więc przełożę jak zwykle na poniedziałek. Wywieszę jeszcze pranie, wciągnę Housa i idę spać, jutro pobudka o 7 i kolejny dzień jak codzień:-)

Do góry