• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Mnie to tylko wszyscy ciągle strofują "nie rób tego, nie jedz tego, nie chodź nigdzie, leż w łóżku", ja rozumiem troskę, ale nie mam 10 lat i umiem zadbać o własnego dzidziusia;/ Czasem mnie już to mocno irytuje, że traktowana jestem jak żywy inkubator, mało kto pyta się jak ja się czuje, a jak tylko spróbuje powiedzieć, że dla mnie ciąża to dosyć trudny okres w życiu i wcale nie najłatwiejszy to tylko patrzą na mnie jak na wyrodną matkę ;/

Może to jest związane z tym unieruchomieniem w łóżku bo ja mam też czasem momenty wścieklizny:wściekła/y:
moje wscieklizna pomalu przeradza sie w depresje...

NATALKO a powiedz mi czy ogladalas ten odcinek Brzyduli co wam podalam?Bo ja wczoraj obejrzalam a dzis juz go nie moge wlaczyc:wściekła/y:a u was jak jest?Widzicie go?
ja widzialam hihi:-)

juz mi rece opadaja jak slucham tu wszystkich:wściekła/y:
dzis tesc przy obiedzie snul marzenia o tym jak bedzie wnuka trenowal na siatkarza (po mezu) i powiedzial: "bede mu tlukl do lba zeby gral" i musialam go sprowadzic na ziemie powiedzialamz e moje dziecko bedzie robilo co bedzie chcialo a od wychowania bede ja i bede kladla nacisk na nauke a nie na to co jemu sie podoba...pierwszy raz wybuchlam...
i nie bylo tak zle chyba zaczne to robic czesciej...

glowa z nerwow mi odpada i skurcze mnie lapia...

ale was wzielo na marudzenie dzis !!!! masakra !! a mnie by bylo zupelnie niezle w tej ciazy gdyby nie te wiecznie opuchniete nogi :) i nawet nastroje mam niezle :) i Matylda sie do mnie usmiecha :) co prawda wystawia przy tym jezor ale co tam jej daruje :)
do tego moj maz naprawia autko /po 1,5 roku znalazl przyczyne wyciekania plynu chlodniczego i sam sie za to zabral :) !!/ kapusta na jutro juz pokrojona, miesko rozmrozone ... po malu biore sie za nastepne rzeczy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry