reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

he he dzieki moj maz tez mi mowi ze sa sexi:) wierze mu ze mowi szczerze choc czasem nachodzi nutka zwatpienia ze moze mowi mi to by mnie pocieszyc itp... z tego powodu mam duzo kompleksow no ale gdyby bylo inaczej to przeciez nie zostalby moim mezem. Zreszta czlowiek im starszy tymbardziej rozumie ze nie o urode chodzi tylko o wartosci wewnetrzne.
Kocha Cię całą jaka jesteś:tak: A te początki, pamiętasz? Zakochał się w Tobie do szaleństwa, a to oznacza, że blizny nie szpecą, już na pewno nie Twoje:tak:

reklama
a ja jade do szpitala, do meza odwiedze swoja ginke bo mam jakes klucie na dole...;/
maz jest na 4 pietrze a ja jak tak dalej bedzie bede na 2....przynajmniej blisko siebie....
torbe mam spakowana wiec jak cos to mi dowioza...
trzymajcie sie..
jak wroce to napisze a jak nie to powysylam smski do paru laseczek;-)
Ty się tam nie szykuj na żaden poród i inne takie.. nie czas;-);-)

NO pewnie ze lez ,tym bardziej jak brzuszek pobolewal ! Nie ma co przeginac i sie przemeczac.Ja kisze w domu juz poltora miesiaca i normalnie wciaz jestem zmeczona ahahhaha tyle ze cos ugotuje ale to i tak mam naszykowane bo maz przewaznie wraca w pracy i wsio mi szykuje na nastepny dzien a ja tylko pilnuje co by sie nie spalilo ,itp !

Ciaza to nie choroba ,ale oszczedzac sie trzeba i napewno nam odpoczynek nie zaszkodzi a pomoze ! pozniej bedziemy popiepszac jak robociki jak sie malenstwa urodza wiec teraz trzeba sie wybyczyc !
I naprawiaj sie naprawiaj bo opuchniecia sie nie podobaja lekarza -wiem z doswiadczenia !!!!!!!:zawstydzona/y:

ja na dzis mam caly obiadek gotowy, jeszcze od wczoraj mam kluski i rolady i rosolek ... wiec moge sie spokojnie lenic :D

karnitynka1982- alez ty dzisiaj tryskasz enegria i szczesciem ...he he he i sie nie dziwie i sie nie dziwie !!!!!! Moj jak wracal tez tak mialam :) Przywitaj i ugosc slodko meza ;).Pozdrow go od nas jak juz bedzie w domku !I ciesz sie jego obecnoscia :-).
Alez mu uczte przygotujesz ho ho ho :)
NOoooooo Asiulek jestem jak uskrzydlona :))) Dzieki dziewczynki pozdrowie on juz o Was duzo slyszal:) Lece do reala na ostatnie zakupki nawet mu kupie pifffko hihi
Mea jak sie zblokuje w kuchni to sie do Ciebie usmiechne!!!

Właśnie mi się przypomniało co się miałam zapytać!!!!!

Czy któraś słyszała że niby od nowego roku całkowicie znoszą becikowe???????????Że niby zostaje tylko te dla najuboższych!

Bo wczoraj gadałam z kuzynką która ma termin na początek stycznia i strasznie chce szybciej urodzić bo się nie załapie na becikowe!!!!!
Co oni zaś wymyślają..!!:dry::sorry2::baffled:

reklama
No też coś o tym słyszałam - jeżeli dochody przekraczają jakąś tam średnią ale nie wiem jaką - to becikowe się już nie na należy. Tak miało być ale nie wiem czy ta ustawa przeszła.

Do góry