reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Cherie ale miala dobre checi-ato sie liczy!!:-D:-D Od Asi tesciu tez mial dobre checi!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No moj tesciu to mial tylko dobre checi ( i to do konca nie wirze ze byly szczere) ahhahah nie gadam z nim od zadymy ,a dzisiaj konczy 60 lat ! Kazalm mezowi wyslac smsa z zyczeniami i podpisac sie syn z synowa ( bo ja nie bede slac osobno ) :cool2:

Natalka co do laptopa to mój ma 2 lata z hakiem i ani razu nie był jeszcze formatowany. Mój nie potrafi formatować mojego lapa, mówi, że jego brat to może zrobić, ale nim on by mi to zrobił to nie wiem kiedy bym lapa zobaczyła:p Tak więc z racji, że w lapie takie długie nieformatowanie to duże przeciążenie dla mózgu tego sprzętu to też czasem tak zamula, że się wściekam.
MOj tez ma juz 2 lata i nie zamula a formata nie robilam jeszcze bo mi sie nie chce ahahahahahhah ! Ale chyba sie wezme za to poki nie urodzilam bo poznije nie bedzie kiedy a jak mi sprzet siadzie to kaplica bez was jak bez wody :)

Dobrze ze ja umiem formatowac ( chyba jak jeszcze pamietam)

moj pepek patrzy smutno w dol :unsure::hmm: brzuch mi opada!

ja dzisiaj zauważyłam to samo! nie widzę pępka! a jeszcze kilka dni temu pokazywałam mężowi że zaczyna mi się robić "wentyl"-że mi się po prawej stronie wybrzusza już. A dzisiaj nic nie widzę. czego to objaw ?? że schodzi niżej i trzeba mocniej zaciskać nogi ? :baffled:

16 minut to nie tak źle. Ale liczę, że i fotki piękne dostanę bo się wkurzę jak fotek nie będzie:baffled:
A ja za kazdym razem mam 30 minut dvd nagrane filmik i piekne foty i to 140 zł :) a facet przesympatyczny i co sie dowiedzialam ordynator i jakis tam specjalista od porodow przedwczesnych wiec mam o czym z nim dykutowac :)

reklama
Do góry