moj wyglada calkiem ladniedziewczyny, które nosiły kolczyk w pępku - czy wasze dziurki też tak paskudnie wyglądają?:-(
reklama
No moj tesciu to mial tylko dobre checi ( i to do konca nie wirze ze byly szczere) ahhahah nie gadam z nim od zadymy ,a dzisiaj konczy 60 lat ! Kazalm mezowi wyslac smsa z zyczeniami i podpisac sie syn z synowa ( bo ja nie bede slac osobno )Cherie ale miala dobre checi-ato sie liczy!!Od Asi tesciu tez mial dobre checi!!
![]()

MOj tez ma juz 2 lata i nie zamula a formata nie robilam jeszcze bo mi sie nie chce ahahahahahhah ! Ale chyba sie wezme za to poki nie urodzilam bo poznije nie bedzie kiedy a jak mi sprzet siadzie to kaplica bez was jak bez wodyNatalka co do laptopa to mój ma 2 lata z hakiem i ani razu nie był jeszcze formatowany. Mój nie potrafi formatować mojego lapa, mówi, że jego brat to może zrobić, ale nim on by mi to zrobił to nie wiem kiedy bym lapa zobaczyłaTak więc z racji, że w lapie takie długie nieformatowanie to duże przeciążenie dla mózgu tego sprzętu to też czasem tak zamula, że się wściekam.
Dobrze ze ja umiem formatowac ( chyba jak jeszcze pamietam)
ja tez mam neostradei ile płacisz?
Place chyba 60 zł neostrade + matula placi 60 zł za abonament telefoniczny!bo to na jednym rachynku slA!
PIELUCHY DADA! chyba jak dobrze pamietam !A jakie sa w biedronce?
MOJ patryk na tych jechal tylko ! i o dziwo wlansie te jego nie uczulaly ,a inne nawet te drozsze zawsze uczulenie !
Teraz tez sie zastanawiam jakie pieluchy kupic 
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
to tak jak ja!!!Ja przed ciążą miałam 46.8kg. Hmm zobaczymy.. Zresztą ja sama się urodziłam mając 2500 z hakiem.
to tak jak ja
I tez podobna waga urodzeniowa
nowamagdak
Fanka BB :)
moj pepek patrzy smutno w dolbrzuch mi opada!
ja dzisiaj zauważyłam to samo! nie widzę pępka! a jeszcze kilka dni temu pokazywałam mężowi że zaczyna mi się robić "wentyl"-że mi się po prawej stronie wybrzusza już. A dzisiaj nic nie widzę. czego to objaw ?? że schodzi niżej i trzeba mocniej zaciskać nogi ?

A ja za kazdym razem mam 30 minut dvd nagrane filmik i piekne foty i to 140 zł16 minut to nie tak źle. Ale liczę, że i fotki piękne dostanę bo się wkurzę jak fotek nie będzie![]()
reklama