• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Ja czekam az mi mężulek Jelpa przyniesie, dziś pewnie znów zapomni, juz pare ciuszków mam (przyszła babcia kupiła;) ), a moje wczorajsze zakupy przyjdą w piątek, dostałam dzis potwierdzenie, że kurierem ruszyło do mnie :D Och ach, jak ja się nie moge doczekać tych małych słodkości :) Tylko zastanawiam się czy nie przesadziłam z rozmiarem. Bo zasugerowana ciągle przez usg nie kupowałam niczego na mniej niż 62. Mam nadzieję, że sie jednak urodzi w terminie...
Może w sumie jeszcze kupie jeden komplecik różnych rzeczy na 56 tak na wszelki wypadek.... jak myślicie ?
No ja bym kilka na 56 kupiła;-)

reklama
Ja mam ze 20 koszul mojego Kochanego do prasowania i jakoś nie mam ...........kiedy:-)

no ja wlasnie dzis glownie sweterki koszulki bluzy itp mojego meza prasowalam .,,, i ubranka do pracy-zawsze to jak juz ma poprasowane rano moze te 15-20 minut dluzej pospac.,,, niech korzysta poki moze .... niedlugo juz tak dobrze nie bedzie mial :)

nic mi sie nie chce... mialam sie nigdzie nie ruszac ale tak przesiedziec caly dzin w domu?????????? chyba bym zgrzeszyla,.,,, pojde sie wiec wykapie i ruszam gdzies na lochy.,,,, moze ktoras ze znajomych odwiedze.....

a jutro wieczorem idziemy z moim J i para znajomych( ona tez jest w ciazy:)) na haloween ,,,tzn seans filmow grozy i horrorow do cinema city :):):) uwielbiam takie filmy :)

Wy też od 8 miesiąca macie wstręt do kawy? Bo ja tak. Ricore, bez której wcześniej ranka sobie nie wyobrażałam przestała mi smakować z jakieś 2tyg temu. No i jej nie piłam. Dziś próbowałam sobie zrobić kawkę 3w1, ale taka ochydna, że połowę wylałam. Kiedyś tę kawkę też lubiłam. Jutro najwyżej spróbuję zwykłą rozpuszczalną z mlekiem, jak ta nie zadziała to oleję to;)

Mam, mam .........:tak: Chce mi się tak codziennie z przyzwyczajenia:tak:, ale jak juz idzie do picia, to dwa, trzy małe łyczki i mi nie smakuje :confused:

Wy też od 8 miesiąca macie wstręt do kawy? Bo ja tak. Ricore, bez której wcześniej ranka sobie nie wyobrażałam przestała mi smakować z jakieś 2tyg temu. No i jej nie piłam. Dziś próbowałam sobie zrobić kawkę 3w1, ale taka ochydna, że połowę wylałam. Kiedyś tę kawkę też lubiłam. Jutro najwyżej spróbuję zwykłą rozpuszczalną z mlekiem, jak ta nie zadziała to oleję to;)
Ja od początku całej ciąży wypiłam tylko pół kawy i to jeszcze jak miałam problem z opróznieniem się.. .:)
dosłownie po 4 głębszych łykach zadziałała i już później jej nie dopiłam..
tak więc nie wiem jak to jest.. a powiem wam ze przed ciąża co rano wstalam to od razu kawa i fajka :-D
teraz ani kawy ani fajek :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry