Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to czy bedziesz miala pokarm nie zal od cesarki !! sa kobietki ktore maja po prostu nawal na samym poczatku i sa takie ktore musza o niego powalczycwiec to bardziej zalezy od ciebie
![]()

Trzymam kciuki aby było tylko dobrzeA czemu taka data 19.11?
asko skoro by to mialo byc na 3 tyg przed to w sumie i tak niezlefifi donoszony
ja sie dodzwonilam do ginka i bedzie od 14wiec jade na szybka herbatke do przyjaciolki kolo poludnia a potem do poczekalnie odsiedziec swoje
![]()
mam nadzieje do zobaczonka w markusija robie makijaz ... wskakuje w buty i kurtke i jade![]()
NO wlasnie ja tez dzisiaj leze nie ma co ! Chociaz zas jakos dziwie czuje sie !
Plecy mnie nie bola ( to znaczy bola ale nie zeby ciagle),wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze! Tylko ze to twardnienie jak mnie chwycilo to trwalo dobrych kilka minut ! a puszczalo na moze 2 minutki ! I zas akcja ! od 16-20 w kolko to samo choc w roznych odstepach czasowych ,puszczalo jak bralam cieply prysznic !Wczoraj sie wymoczylam za wszystkie czasy
![]()
ale najlepszym lekarstwem jak dla mnie jest lezenie chcialabym dotrwac do czwartkowej wizyty wiec wykorzystuje kazda wolna chwile i małej mi szkoda bo jak brzuch taki twardy to bidulinka nie moze sie wyciagnac porzdanie mam nadzieje do zobaczonka w markusi![]()