Mama Stacha
&Franka&Janka
A ja wcale nie czuję ruchów.
Wczoraj poszłam do jednego lekarza po skierowanie na badania, a on mi z partyzanta każe się kłaść i wyciąga Dopplera. Początkowo się ucieszyłam, bo jeszcze nie słuchałam serduszka, a byłam z synkiem i tłumaczę mu, że usłyszymy zaraz. Ale okazało się, że lekarz nie znalazł bicia serca i teraz się martwię choć on mnie bardzo uspokajał, że to możliwe bo jeszcze wcześnie. Jak myślicie?
Wczoraj poszłam do jednego lekarza po skierowanie na badania, a on mi z partyzanta każe się kłaść i wyciąga Dopplera. Początkowo się ucieszyłam, bo jeszcze nie słuchałam serduszka, a byłam z synkiem i tłumaczę mu, że usłyszymy zaraz. Ale okazało się, że lekarz nie znalazł bicia serca i teraz się martwię choć on mnie bardzo uspokajał, że to możliwe bo jeszcze wcześnie. Jak myślicie?

. Masakra, żadnych tabletek nie można ani nic. Wolę nic nie brać, o ile nie trzeba, a tym bardziej, że nie pytałam o to lekarza. Przez chwilę zastanawiałam się, czy mogę się posmarować Amolem, ale ostatecznie tego nie zrobiłam, bo też nie wiedziałam na 100% czy można, a to jest na alkoholu
.
. Więc wolimy nie szarżować. A poza tym nie mogę powiedzieć, żeby mi jakoś bardzo seksu brakowało. Może w 2 trymestrze się rozkręci
.
teraz mam spokój, bo nauczyłam dziewczyne ktora jest na moje zastępstwo a ja temat pracy mam już z głowy, nie musze sie przejmowac i wróce po macierzyńskim:-)