reklama

Grudzień 2009

uu jaka cisza od rana :P w sumie niedziela-czas się wyspać itp :] mnie mały skopał o 7 rano-chyba głodny, to zeszłam na pyyszną jajeczniczkę z wiejskich jajek od babci :)) jeszcze sprzątnąć kuchnię, pozmywać gary, i zająć się sobą :] później groby i do rodzinki na popołudnie. A wieczorkiem jakaś Lawina na tvn,zobaczy sie co to :]
miłej niedzieli ciaoo

reklama
Czesc dziewczyny:-)ja wlasnie szamie sniadanko,zaraz musze zazyc leki i zabiore sie za szykowanie;-)trzeba ladnie wygladac bo rodzinka bedzie sie przygladac;-)zeby nie bylo ze ciaza zabiera mi urode;-):-D:-D
My jedziemy najpierw na groby do mojego meza,potem jedziemy do moich dziadkow zapalic znicze i moze pozniej do rodzinki na jakas kawusie i ciasto:-)U nas jak narazie ladny mrozik widac,szron za oknami ale wychodzi slonce wiec chyba nie bedzie tak zle:-)
Nie wiem czy uda mi sie jeszcze zajrzec do was przed wyjazdem ale wieczorkiem chyba dopiero.

A i wczoraj napisalam sms-a do Wojtysiowej jak tam u niej ale ona jak narazie nic nie odpisala:no:ciekawe jak u niej?

mnie zerwal na nogi budzik ... bywa i tak ... no ale musialam nastawic zupe, przygotowac miecho na obiadek i skonczyc wczoraj zaczete ciasto :) teraz jeszcze ide umyc glowe zeby na cmentarz nie jechac z taka czupryna :) potem akcja budzenia meza i jajecznica na bekonie !!! mniaaaam

dzis to tu faktycznie bedzie cicho ale to pewnie dlatego ze wszyscy maja cos w planach na ten dzien !!

A ja dzis mam dzień bez planów. No może pouczyc bym sie chciała. Na cmentarz sie nie wybieramy a i do znajomych czy rodziny nie bardzo bo wszyscy wybyli- uroki pozostania w mieście studenckim na weekend.
Ale głoda dzis mam- dosłownie wciągam a nie jem;-)
Miłego dnia dziewczynki, nie forsujcie sie za bardzo na tych spacerach

Witam się z rana, nadgoniłam i uciekam.
Będziemy robić ciasto
Ciasto orzechowiec świąteczny - dodany przez anullka7 - MojeCiasta.pl Przepisy kulinarne na najlepsze ciasta - Pieczenie ciast to sztuka

moze masz racje ... ale tam to wlasnie w kontrascie z biustem tak wtgladalo ...

czytalam wlasnie art na onecie o zachowaniu sie staruszkow w komunikacji miejskiej ... chamowa taka ze szkoda slow !! moze macie ochote poczytac ?? jak bym slyszala komentarze u mnie w kolejce do laboratorium jak wchodzic chce bez czekania !!

"Kobieta w ciąży i starcy

Wśród internautów, którzy mieli nieprzyjemne doświadczenia związane z podróżowaniem środkami komunikacji miejskiej z osobami starszymi, dość pokaźną grupę stanowiły kobiety w ciąży. Najczęściej padały ofiarami słownych ataków, w przeważającej części ze strony niemłodych już mężczyzn. Jeden z takich przypadków relacjonuje mm: "Kobieta zwraca się do pana, który siedzi na miejscu matki z dzieckiem, aby jej ustąpił miejsca. Pan na to: »Ja ci tego dzieciaka nie zrobiłem« i dumnie siedzi nadal".

"Nie dość, że zajęła nam nasze miejsca, udaje, że nie słyszy, to jeszcze się sk***a" - usłyszała luna, gdy była w 9. miesiącu ciąży i siedziała w niemal pustym autobusie. "Puszcza się taka gówniara z byle kim, a potem miejsce chce zabrać starszej osobie!", "Rozkłada taka nogi, a potem siadać chce" - słyszała Dora, gdy, będąc w ciąży, chciała usiąść w autobusie. Stojąca w sklepowej kolejce trelek w 8. miesiącu ciąży została przepuszczona przez jedną ze stojących wcześniej kobiet, która "grzecznie spytała, czy inni klienci też się na to zgadzają. Wszyscy sie zgodzili, oprócz jednego starszego pana, który rzekł: »jakby się gówniara nie pieprzyła, to by brzucha nie miała«".

Darky z kolei rozmawiała w autobusie ze starszą wiekiem współpasażerką, która opowiadała, że "jak sama miała 25 lat i była w ciąży, to też leciały w jej stronę obraźliwe teksty i to właśnie od osób starszych. A to, że się puściła, że się kur... na prawo i lewo. Kiedyś jakiś dziad zaczął jej robić wymówki, że skoro taka szczeniara latała za chłopami, to równie dobrze może sobie postać w autobusie". I obie zastanawiały się, skąd bierze się wśród mężczyzn taka niechęć względem kobiet „z brzuszkiem"."

:szok::szok::szok:

Georgina ja też mam nadzieję, że się rozpakujemy przy terminie a mi najbardziej by 4.01.2010 odpowiadał. A. miałby prezent na rocznicę ślubu :-D

Agatka niezła gagatka, rządzi i tyle. Tak swoją drogą to może ona ma wasze charakterki? takie 2 w 1:-D

WITAM SIE ... I ZACZYNAMY LISTOPAD :-) SUPER niech tak samo szybko zleci jak pazdziernik i bedzie sztosik:-) ......... ja nie spie juz od 4 rano praktycznie maly postanowil dac mamusi wycisk za wszystkie czasy i nie moglam zasnac ......... no a pozniej czeka mnie cmentarz..... i moze uda mi sie zobaczyc bratanka :-D jak uda sie wbic do szpitala bo za bardzo niechca wpuszczac... milego dnia wam zycze....

gratuluje zostania ciocia i młody bedzie miał kompana do zabawy:blink:

No wlasnie dwóch chłopakow beda pewnie niezle rozrabiac :-D

Agatka niezła gagatka, rządzi i tyle. Tak swoją drogą to może ona ma wasze charakterki? takie 2 w 1:-D

jesli ona ma nasze razem charakterki to juz wyjdzie z tego mieszanka wybuchowa !! strach sie bac normalnie !! ale ja tam ciagle licze ze jakos sie dogadamy, raz w kwestii obracania sie a dwa w kwestii doczekania do nowego roku !!

WITAM SIE ... I ZACZYNAMY LISTOPAD :-) SUPER niech tak samo szybko zleci jak pazdziernik i bedzie sztosik:-) ......... ja nie spie juz od 4 rano praktycznie maly postanowil dac mamusi wycisk za wszystkie czasy i nie moglam zasnac ......... no a pozniej czeka mnie cmentarz..... i moze uda mi sie zobaczyc bratanka :-D jak uda sie wbic do szpitala bo za bardzo niechca wpuszczac... milego dnia wam zycze....

No wlasnie dwóch chłopakow beda pewnie niezle rozrabiac :-D

wika dajcie im jeszcze odsapnac !!

wika dajcie im jeszcze odsapnac !!

Mały sie nie zmeczył bo przec CC a do mamy nie mam zamiaru isc bo sama bym niechciala nalotu rodzinki a malego tylko przez szybe na chwile bo obok cmentarz jest wiec po drodze specjalnie bym nie jechala bo sama nie chce zeby nawal rodzinki byl sama wole po 2 tyg niech przychodza jak sie oswoje z malym itd ... bo wiem ze tak jest dobrze... i dla mamy i dla malego ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry