mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Te suwaczki tak dziwnie pokazują, wg mnie ja skończyłam 35 tyg, teraz zaczynam 36
te suwaczki zawsze pokazuja skonczony tydzien ciazy !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Te suwaczki tak dziwnie pokazują, wg mnie ja skończyłam 35 tyg, teraz zaczynam 36
Ale sobie porę na pogawędki wybrałam , nikogo oprócz mnie jak widzę tutaj nie ma- no cóż trudno :-):-):-) będę musiała to przeżyć, ok 14 idę na cmentarz - i wrócę zapewne padnięta późnym wieczorem
pa laseczki

nie nie nie jeszcze tego by brakowaloa coz tak na raz zmiana pracy i wynocha ?? czyzby maz pracowal u rodzicow ??

Ja też zawsze tak trafię że mało kto siedzi:-):-):-)
A dziś z nudów postanowiłam poczytać początkowe posty...od 1 do wtedy kiedy się zapisałam:-) Jestem koło 100!!! I co zauważyłam...myślałam że pierwszymi grudnióweczkami były Aśka i Mea (tak sobie wymyśliłam bo najwięcej się udzielają:-)) a tu nie!!! Do 100 strony jest Maarta Lilijka i Martuśka i emwu, Kulaszula której teraz jest mniej i właśnie Asia dołączyła!! I sporo dziewczyn które już wcale się nie odzywają!
A od Reve dalej żadnych wiadomości? Jakoś długo się nie odzywa!
ciagnie mnie dalej na mietowe a wszystkie dropsy juz wyzarlam
no i mamy listopad juz, planuje zrobic pranie dzieciowych rzeczy, spakowac juz torbe no i zapisac Mala do przychodni bo w szpitalu chca wiedziec gdzie przeslac jej karte pozniej, na szczescie przychodnia w naszym bloku na parterze![]()