reklama

Grudzień 2009

reklama
monia co do naszych dziewczyn to cherie pisala wczoraj - nie ma od niej zbytnio optymistycznych wiesci, miala wczoraj sporo skurczow i strasznie skaczace cisnienie ... pozostaje nam trzymac kciuki ...
elizka tez lezy i nie grozi jej wstawanie z lozka - nieciekawa tam jest sytuacja ... a do jutki pisalam smsa ale narazie sie nei odezwala !!

Ale sobie porę na pogawędki wybrałam , nikogo oprócz mnie jak widzę tutaj nie ma- no cóż trudno :-):-):-) będę musiała to przeżyć, ok 14 idę na cmentarz - i wrócę zapewne padnięta późnym wieczorem
pa laseczki

Ja też zawsze tak trafię że mało kto siedzi:-):-):-)
A dziś z nudów postanowiłam poczytać początkowe posty...od 1 do wtedy kiedy się zapisałam:-) Jestem koło 100!!! I co zauważyłam...myślałam że pierwszymi grudnióweczkami były Aśka i Mea (tak sobie wymyśliłam bo najwięcej się udzielają:-)) a tu nie!!! Do 100 strony jest Maarta Lilijka i Martuśka i emwu, Kulaszula której teraz jest mniej i właśnie Asia dołączyła!! I sporo dziewczyn które już wcale się nie odzywają!

A od Reve dalej żadnych wiadomości? Jakoś długo się nie odzywa!

dobry dzień ;-)
ja cmentarza dzisiaj nie odwiedzam bo nie mam sily, wyslalam delegacje :happy2:
poluje na mnie jakies przeziebienie, ale nie daje sie, wlaczamy na noc nawilzacz powietrza, zobacze jak to podziala, sasiedzi dookola ostro grzeja i u nas powietrze suche

jutro ide na kontrole i odbieram wyniki siuskowe, hbs, owa,
ciekawa jestem jak szyjka bo ostatnio troche swirowala, moze sie cos tam juz zaczelo przygotowywac...

milej niedzieli wszystkim

a coz tak na raz zmiana pracy i wynocha ?? czyzby maz pracowal u rodzicow ??
nie nie nie jeszcze tego by brakowalo:-D
zmiania pracy w celu ulepszenia budzetu domowego;-)
a ewakuacja dlatego ze chyba nie jestesmy sie w stanie dogadac....
mam nadzieje ze przed wiosna juz nas tu nie bedzie..chyba ze bedzie tak jak do tej pory to mysle ze szybciej...

ciagnie mnie dalej na mietowe a wszystkie dropsy juz wyzarlam :blink:

no i mamy listopad juz, planuje zrobic pranie dzieciowych rzeczy, spakowac juz torbe no i zapisac Mala do przychodni bo w szpitalu chca wiedziec gdzie przeslac jej karte pozniej, na szczescie przychodnia w naszym bloku na parterze :cool2:

Ja też zawsze tak trafię że mało kto siedzi:-):-):-)
A dziś z nudów postanowiłam poczytać początkowe posty...od 1 do wtedy kiedy się zapisałam:-) Jestem koło 100!!! I co zauważyłam...myślałam że pierwszymi grudnióweczkami były Aśka i Mea (tak sobie wymyśliłam bo najwięcej się udzielają:-)) a tu nie!!! Do 100 strony jest Maarta Lilijka i Martuśka i emwu, Kulaszula której teraz jest mniej i właśnie Asia dołączyła!! I sporo dziewczyn które już wcale się nie odzywają!

A od Reve dalej żadnych wiadomości? Jakoś długo się nie odzywa!

kochaaana ja dolaczylam dopiero pod koniec maja!!

ciagnie mnie dalej na mietowe a wszystkie dropsy juz wyzarlam :blink:

no i mamy listopad juz, planuje zrobic pranie dzieciowych rzeczy, spakowac juz torbe no i zapisac Mala do przychodni bo w szpitalu chca wiedziec gdzie przeslac jej karte pozniej, na szczescie przychodnia w naszym bloku na parterze :cool2:

nie wiem czy mozesz zapisac dziecko do przychodni przed urodzeniem !! po prostu w szpitalu podajesz do ktorej przychodni maja wyslac info !! i tyle !

ide ogladac F1

reklama
Witam widzę że coś pusto się zrobiło. Ja wysłalam delegację na cmentarz a sama leżę, obiadek przyjechał, zjadłam potem mała riccore i ciasto od mamy. Dziś mały bryka nieźle, nie da mi się zdrzemnąć, w nocy też miałam pobudki. Pozdrawiam wszystkie koleżanki i życzę miłej niedzieli.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry