Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieki!!:-):-) to poczekam jeszcze i pojade za 2tyg;-);-)
Dagmar, Słońce, no obowiązkowo! a jak sytuacja wygląda u Ciebie?
Kopciuszku, cesarka bo przy takim ciśnieniu jest ryzyko nie tylko zawału, ale i wylewu i odklejenia siatkówki.
no mi lekarz powiedzial ze jak sie nie unormuje cisnienie to cesarka jest bezpieczniejsza !!

jejejejejej jak ja to zrzuce.... jak zobaczylam ile pokazala waga to sie prawie rozplakalam,,,,,
i taaaaaaaaaaaka brzydka sie czuje ze nie chce nawet by moj maz mnie taka ogladal,,,,,,,,,,
wrrrrrwitajcie..... u mnie srednio... nie dosc ze zimno to i nerwy mnie jeszcze ponosza.... zdecydowanie za bardzo.... no ale...
moja tesciowka dala nam do zrozumienia ze moze powiennismy dawac jej wiecej pieniedzy za mieszkanie... az mi sie o tym myslec nie chce.. bo wg mnie i tak dobrze dajemy bo za polowe mieszkania i polowe rachunkow....i powiedzialam mojemu J ze mi sie nie podoba to podnoszenie oplat bez przyczyny-zwlaszcza teraz gdzie liczy sie kazdy grosz
a tak poza tym,,,,,,,,, to az wstyd sie przyznac,,,,,,, mam jakies 14-25kg na plusjejejejejej jak ja to zrzuce.... jak zobaczylam ile pokazala waga to sie prawie rozplakalam,,,,,
i taaaaaaaaaaaka brzydka sie czuje ze nie chce nawet by moj maz mnie taka ogladal,,,,,,,,,,
wrrrrr

hehhe mea........... seks moze i by sie przydal ale jak mysle sobie ze on ma mnie taka ogladac to nawet nie chce.... z reszta dzisiejszego dnia to chyba ja sama nie wiem czego potrzebuje,,,,,,,,,,,:-(