Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zawsze zakladalam body na dlugi rekaw i pajacyk np.ja mam zdecydowana wiekszosc kaftanikow i spiochow bo to wszystko podostawalam wiec tak to juz jest ...
a powiedzcie mi czy wy na body w domu bedziecie jeszcze cos ubierac ?? jakas bluzeczke czy cos ?? bo sie zastanawiam czy taki bodziak dla malej bedzie wystarczajacy /bo pod kaftanik zaklada sie zwykle jeszcze koszulke cieniutka!!/
a powiedzcie mi czy wy na body w domu bedziecie jeszcze cos ubierac ?? jakas bluzeczke czy cos ?? bo sie zastanawiam czy taki bodziak dla malej bedzie wystarczajacy /bo pod kaftanik zaklada sie zwykle jeszcze koszulke cieniutka!!/
Dziecko trzeba ubierać tak jak siebie plus jedną warstwę więcej, tą warstwą może byc np kocyk którym przykrywamy
ale to też indywidualnie od dziecka zalezy bo Antka musiałam lżej od siebie ubierać bo się przegrzewał;-)
No ale każda z nas co innego polubi w ubrankach.I ja się witam po badaniach:-)
Wiecie że u nas nawet nie ma wywieszki że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo
Dobrze że mała mogła zostać z bratem bo byliśmy tam chyba z godzinę!!!! Ludzi tyle że szok!
Asia to my za tydzień w 9 kratkę wskakujemy!?????
ale to dlatego że musze leżeć, to tymbardziej nie bede stała i czekała przez godzinę albo dwie.

, która od lat 10 mieszka na stałe we Włoszech (znajoma nie ciocia
) Dzwoniła spytać, czy nie weźmiemy paru ubranek po jej synku, bo niektóre z metkami ani raz nie użyte a jej szkoda wywalić. 

:-):-) Takkkkk dokladnie chyba za 5 dniI ja się witam po badaniach:-)
Wiecie że u nas nawet nie ma wywieszki że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo
Dobrze że mała mogła zostać z bratem bo byliśmy tam chyba z godzinę!!!! Ludzi tyle że szok!
Asia to my za tydzień w 9 kratkę wskakujemy!?????
Ciężko mi już znależć odpowiednią pozycję do spania![]()
nie no ale naprawde ciezko wyspac sie ... Laski ile płaciłyście za kombinezon dla maluszka, jaki rozmiar i ile za rożek usztywniany
ja mam zdecydowana wiekszosc kaftanikow i spiochow bo to wszystko podostawalam wiec tak to juz jest ...