reklama

Grudzień 2009

to Ci się Dagmar poszczęściło.. :)

ja dzisiaj będę na wysokich obrotach.. w nocy nie spałam.. jedynie teraz ze 3 h załapałam snu...
siły już nie mam.. albo mi tak w tej ciąży odbija albo ja nie wiem.. ale strasznie sie wszystkim przejmuje.. i mam ochote nakrzyczeć na kazdego kto jest w pobliżu..

wczoraj miałam akcje w tesco..
strasznie mnie brzuch bolał.. tzn łapały mnie dość mocne skurcze jeden jak stalam w kolejce a dwa przy kasie.. a kolejki nie z tej ziemii .. juz chcialam isc na informacje i tam to skasowac nagle widze ze idzie kasjerka.. no i trafilo ze weszla na kase przy ktorej ja stałam no i podchodze pierwsza taka na pół zgieta.. a taka stara baba sie mi ryje i drze morde na mnie ze to ona ta kasjere zalatwiła i ona ma pierwszenstwo..!!
a ja miedzy jednym skurczem a drugim
'Ty stara lampucero nie widzisz zem kobieta w ciąży a do tego chyba zaczynam rodzić?' ( a do porodu daleko :-D )
a ona dalej swoje.. podeszlam kulturalnie wcisnelam sie brzuchem i mnie kasjerka skasowala.. a ta mi za plecami
'bo puszcza sie taka a potem oczekuje pierwszenstwa'
to ja sie odwracam lapie za aparat zrobiłam jej zdjecie i gadam do niej
'to poczeka pani teraz ladnie w domu na list ze sadu bo sie postaram zeby wytoczyc pani sprawe o zniesławienie'
hahahaha :-D byście widziały jej minę.. :-D

reklama
Ale szał naliczyłam ponad 70 sztuk body a teraz się dokopałam do 3 ręczniczków z kapturkiem i 2 prześcieradełek do kołyski. A waśnie w piątek wpisałam , że jeszcze to trzeba kupić :-D

Super sprawa ja też sporo rzeczy dostałam, to duża ulga dla portfela i radość zwłaszcza jak ubranka są śliczne.

Mi tez sie poszczescilo i dostalam torbe ciuchów od pewnej Włoszki a ich ciuszki to normalnie jakby wogole nie byly chodzone ,... no i nie ktore jeszcze zmetkami naprawde dla portfela super sprawa:-D

to Ci się Dagmar poszczęściło.. :)

ja dzisiaj będę na wysokich obrotach.. w nocy nie spałam.. jedynie teraz ze 3 h załapałam snu...
siły już nie mam.. albo mi tak w tej ciąży odbija albo ja nie wiem.. ale strasznie sie wszystkim przejmuje.. i mam ochote nakrzyczeć na kazdego kto jest w pobliżu..

wczoraj miałam akcje w tesco..
strasznie mnie brzuch bolał.. tzn łapały mnie dość mocne skurcze jeden jak stalam w kolejce a dwa przy kasie.. a kolejki nie z tej ziemii .. juz chcialam isc na informacje i tam to skasowac nagle widze ze idzie kasjerka.. no i trafilo ze weszla na kase przy ktorej ja stałam no i podchodze pierwsza taka na pół zgieta.. a taka stara baba sie mi ryje i drze morde na mnie ze to ona ta kasjere zalatwiła i ona ma pierwszenstwo..!!
a ja miedzy jednym skurczem a drugim
'Ty stara lampucero nie widzisz zem kobieta w ciąży a do tego chyba zaczynam rodzić?' ( a do porodu daleko :-D )
a ona dalej swoje.. podeszlam kulturalnie wcisnelam sie brzuchem i mnie kasjerka skasowala.. a ta mi za plecami
'bo puszcza sie taka a potem oczekuje pierwszenstwa'
to ja sie odwracam lapie za aparat zrobiłam jej zdjecie i gadam do niej
'to poczeka pani teraz ladnie w domu na list ze sadu bo sie postaram zeby wytoczyc pani sprawe o zniesławienie'
hahahaha :-D byście widziały jej minę.. :-D

Ja po takich słowach to chyba bym jej nawrzucała i to niezle .....albo bym ja czyms uderzyła normalnie .... za takie słowa..... i ze jeszcze hormony grasuja to tymbardziej wieci tak w miare spokojnie zaaregowałas brawo! ja bym tak nie umiała :tak:

czesc dziewczynki.
Wrocilam z moich wojazy do Polski. Fajnie bylo ale sie skonczylo :).
Do tejory latalam dokladnie co miesiac. Teraz bedzie trzeba czekac az do lutego. Oj jak sie bedzie dluzylo :0. Dobrze ze rodzinka na swieta do nas przyleci:).

A co tam u Was? Nie czytam bo nadrobienie tygodnia jest niemozliwe :)
Czy wszystkie jestesmy w komlecie i wszystkie sie dobrze czuja? Jak lezace? Lepiej Wam troszke? zadne bobaski sie nie pchaja na swiat przed czasem?

Lece do albmu poogladac nowe brzuszki
Milego dnia :)

reklama
Ha ha, najleprze, że ja tą kobietkę raz w życiu na oczy widziałam :-)
Po prostu muszę poprosić ciotkę, żeby jej strasznie podziękowała.
ja nie wiem jak jej się chciało to specjalnie wieź:szok:
Pozatym to jak ona to do auta zmieściła to też nie wiem.

Oj ulga dla portwela to nic, ale dla głowy to po prostu ulga jak nic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry