Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mi się śniło, że urodziłam córeczkę i dałam jej na imię Kajetan Jerzy i wszystkie siostry pytały, czy imienia nie zmienię, bo to tak dziwnie dziewczynka Kajetan i ten Jerzy jeszcze.
A ja na to, że się tak przyzwyczaiłam do tych imion, że tak zostawię![]()
NO wlasnie ja to mam takie dziwne problemy i mysle i mysle ale chyba tez rozek pozniej spiworek ale co z kolderka jak to w komplecie juz jest a jakos w spiworku wiem na bank ze sie maly nie zakopie no pewnie wyjdzie w praniu![]()
Mi chamy napisali doklanie to samo !!!!!
A moj gada " wytrzymaj jeszcze 2 tygodnie i wylaz ,dawaj do nas ,bede cie ciomkal ile wlezie !"![]()

ja od 2 do 4 tygodniu powinnam urodzicwiec niech maly siedzi te 2 tygodnie i moze wychodzic wcale sie nie pogniewam jak wylezie z brzucha
![]()
Biedna TuniaNastępna musi się męczyć w szpitalu!
Natalka się nie odzywa, Reve też, Helcia się loguje ale chyba nie ma czasu pisać!
Wika na sam początek lepiej kup new born bo to nie idzie patrzeć tylko na te kilogramy....new born miałam prawie przez 2 miesiące choć mała urodziła się 3180 i ładnie przybierała na wadze...ale do dziś ma tak chudą dupkę że szok
Nowamagdak nie czuć wcale jak się palą pampersy:-):-) Ale ogólnie spalić je w piecu jest dość ciężko
Mi też napisali o tym albumie że dostanę pp porodzie a jak nie dostałam to mam podać adres i datę urodzenia dzieckaNie chciałam tak wrednie oszukiwać...jak nie dostanę w szpitalu to jeszcze raz napiszę:-)
a przewijać to lepiej po jedzeniu chyba ? czy przed ? czy jak.. jeju ja to się nie znam, pewnie co 10 min będę sprawdzać mu aż się rzepy pozrywająkurcze ja się nie boję tyle tego porodu, co później.. czy jest mu ciepło/czy nie głodny/czy nie za zimna woda do kąpania itp.. ale, każda z nas tak będzie miała, i pewnie będziemy sięwymieniać doświadczeniami
![]()
hahahahhahha a to dobre
podobno chłopaczki robią fajnie, że się sprawdza czy ma sucho, a oni w tym czasie siusiakiem oblewają wszystko naokoło i jeszcze się cieszą przy tym hehhe ale będziemy miały sto światów z takimi maluchami.. już się nie mogę doczekaćcałe życie stanie na głowie, super
![]()
Ojjjj ja już go chce wyjetego z brzuszka![]()

Ale taka zalatana jestem, ze szok!
Ojjj jak już urosły śliczne sąCzesc Kobiety
Wiem dawno mnie nie byloAle taka zalatana jestem, ze szok!
U nas dobrze. Moje dziewczynki dzięki Bogu mają się coraz lepiej.
Mają juz powyciągane sondy i jedzą z butelek
Także wszystko idzie ku lepszemu uffff....
Muszą jeszcze teraz nabrac ciałka i wreszcie będę mogła zabrac je do domu! Wypatruję tej chwili z takim utęsknieniem, że nawet niepotrafię tego opisac...
Chcialam razem z moimi dziewczynkami jeszcze raz bardzo podziekowac Wam za pomoc. Naprawde uratowlyscie mi zycie! Jeszcze raz dziekujemy!!!
![]()
![]()
Aktualne fotki:-)

Chcialam razem z moimi dziewczynkami jeszcze raz bardzo podziekowac Wam za pomoc. Naprawde uratowlyscie mi zycie! Jeszcze raz dziekujemy!!!
![]()
![]()
Aktualne fotki:-)