Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaczynam wierzyc w ludzi !!!!!
My wybralismy sprezynowe . Sa dosc drogie ale na 3 materacach w tej promocji naprawde sporo mozna zaoszczedzic.

a przeczytałam ze lateksowe najbardziej trwałe.... no cóż... sprawdzimy.

W ciąży to co 2 kobita ma lekką anemię, więc będzie dobrze, leki potrafią zdziałać cudaA ja się troszkę załamałam po dzisiejszej wizycie.., mam dość sporą anemię, muszę brać dodatkowe witaminy i żelazo, z moczem też nie dokońca wszystko oki, masakra...dziwię się że tak mi się pogorszyły wyniki- czuję się dobrze, staram się odżywiać odpowiednio a tu taki klops..., jedno szczęście że Filipek dobrze się miewaa w następny wtorek następne badania-glukoza,ble...
Przejdzie Ci nastawienie pod tym względem, pamiętam jaka ja swego czasu byłam załamana wynikami, ale szybko mi przeszło:-) Dzidzie z nas dużo wyjadają
A Maluszek był zważony?a my w tym miesiacu mamy ubezpieczenie auta, mandaty meza z wypadku, dwa razy lekarza i raz usg, moje i meza leki, i jeszcze na maluszka jakies 500zl zeby byl kompletnie wyposazony...
nie wspomne o naszym utrzymaniu,...
dzieki Bogu moi rodzice nam pomagaja bo by bylo krucho...
dobre sa dziaki;-)
a w ten weekend nas odwiedza i juz ustalilam z mama ze odegramy scenke
bede przy tesciach mowila do swoich rodzicow co mysle o wtracaniu, o odwiedzinach w szpitalu po porodzie i generalnie o wychowaniu dziecka ze tata jest moj maz a ja mama i niech sobie nikt nie przybiera naszych obowiazkow...
podziekuje za pomoc ale poprosze zeby nie byli nadgorliwi, oczywiscie tacy nie sa ale odegramy scenke moze wreszcie ktos wezmie sobie to do siebie
jak to nie zadziala to juz nie widze ratunku....![]()
W ciąży to co 2 kobita ma lekką anemię, więc będzie dobrze, leki potrafią zdziałać cudaPrzejdzie Ci nastawienie pod tym względem, pamiętam jaka ja swego czasu byłam załamana wynikami, ale szybko mi przeszło:-) Dzidzie z nas dużo wyjadają
A Maluszek był zważony?