reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ordynator to znajomy bliski mojej ukochanej sąsiadki:-D więc tak czy inaczej poradzę sobie:tak:

chodzi mi o to ze ordynator bierze pelna odpowiedzialnosc za pacjetki i czesto jest przewrazliwiony ... ale skoro sie umiesz z gosciem dogadac to luzik :)
ja zobacze jak bedzie na oddziale - czy rutkowski jest do dogadania czy nieszczegolnie ... bede miala jakis przedsmak tego co bedzie potem przy porodzie !!

no, wcale mi się nie spieszy do miesiączkowania bo zawsze był to tydzień wyjęty z kalendarza! może teraz będą mniej bolesne...? :dry:

kurde..ja zawsze kilka dni początkowych brałam najmocniejszy nurofen forte, taki ból że masakra, ale to ze 3 piersze dni.. jakoś sobie na dzień dzisiejszy nie wyobrażam tej miesiączki, haha a co dopiero wepchać tam tampona po takim cięciu łooo, no ale to jeszcze długo
a właśnie-po jakim czasie wraca okres ? chyba zależy czy się karmi piersią? czy to nie ma znaczenia? oby nie wracał jak najdłużej :cool:

a jeszcze odnosnie cesarki ... kumpela miala cesarke 3 lata temu i mowila ze polozna jej zaproponowala zey nie wyciagala cewnika jeden dzien dluzej i powiedziala ze to bylo najlepsze co mogla zrobic !! bo przelezala z mala dzien w lozku a potem juz mogla smigac spokojnie a laski co zaraz powyciagaly cewnik to potem musialy do ubikacji biegac i strasznie sie mordowaly !!

chodzi mi o to ze ordynator bierze pelna odpowiedzialnosc za pacjetki i czesto jest przewrazliwiony ... ale skoro sie umiesz z gosciem dogadac to luzik :)
ja zobacze jak bedzie na oddziale - czy rutkowski jest do dogadania czy nieszczegolnie ... bede miala jakis przedsmak tego co bedzie potem przy porodzie !!
a ja razem z Tobą :-D
a jeszcze najlepiej jakbys mi np dała znac że jest szansa danego dnia wszystko zwiedzić to ja tam i w 10 min sie transformuje :-D

nic strasznego, gorsze rzeczy się widziało :tak:
ale mnie Danielek okłada nóżkami pod żebrami... i mi smyra łapciami po bokach...

no, wcale mi się nie spieszy do miesiączkowania bo zawsze był to tydzień wyjęty z kalendarza! może teraz będą mniej bolesne...? :dry:

Wedlug mnie wcale nie wyglata to tak zle:no:chyba bardziej drastyczne sa niektore porodu naturalne:tak:

Co do @ to moje po ciazy byly bez bólu:tak:

dobra, lece murzynka dokończyć i wepchać do piekarnika,i obiadek w tym czasie. A później do Rzeszowa po płytki do łazienki i jakieś zakupy w "Tesco-tanio kur**sko" :p miłego popołudnia

reklama
Do góry